Pa6 30 Gf Nylon 6 Produkt JULIER®

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 30 gf

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse

pa6 30 gf til sprøjtestøbning, kemisk styrket med 30% glasfiber og med indholdet af termoplastisk kaoutchouc. Anvendelse: Impact-lister og lister med høj styrke anvendt inden for bilindustrien, el-, ingeniør- og forbrugsindustrien, fx: greb til elektroværktøjer, hobbyværktøjer, tandhjul, tilfælde af elektroteknikker, kølerobler til blæsere, elektromotorer, bærende dele i bilindustrien industri. Med det stigende indhold af glasfiber øges også sejhed, bøjning og trækstyrke samt varmepåføringen op til 250 ° C, og krympningen falder. Leveres i naturlig tilstand og i fuld RAL-farveskala.

Emballage, transport, strømpe

Produktet er pakket i hermetisk lukkede tykvæggede 25 kg PE-poser på en 1,000 kg palette belagt i en strækfolie i store poser med en tykk PE folie fastgjort på en 1,000 kg palette i papirtokabiner med en tykk PE folie fast på en 1.000 kg palette eller i anden emballage efter kundens krav. Transporten leveres i lukkede køretøjer, hvor materialet er beskyttet mod bevægelse og mekanisk skade. Produktet kræver strøelse i lukkede, tørre steder, der er beskyttet mod sol og termisk stråling.

Oplysninger leveret af Julier (Xiamen) Technology Co., Ltd

pa6 30 gf show

pa6 30 gf.jpg

pa6 30 gf egenskaber

pa6 30 gf .png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 30 gf nylon 6 produkt julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 30 gf nylon 6 produkt julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like