Pa6 30 Gf

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 30 gf
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 30 gf

Produkt beskrivelse

Polyamid pa6 30 gf automotive interiør montage dele materiale krav
1. Anvendelsesområde
Materiale krav til dørhåndtag og andre komponenter lavet af pa6 30 gf indeholdende forskellige glasfiberkomponenter eller glasfiberblandinger og mineralblandinger anvendt i bilinteriør.
2. Krav
2.1 Grundlæggende krav Den første levering og ændring er godkendt i overensstemmelse med VW 01155. Emissionsegenskaberne er i overensstemmelse med VW 501 80. Stabilitet ved udsættelse for eksponering (eksponering) er i overensstemmelse med VW 50 185. Undgå farlige stoffer i overensstemmelse med VW 91101. Antallet af dele, der kræves for at udføre en komplet test, afhænger af partiets størrelse. Bestem antallet af dele, der skal leveres efter høring af den faglige afdeling.
2.2 Egenskaber Overfladen og indretningen af den færdige del skal være fri for fejl som strømningsledninger, krympekaviteter, revner og lignende og fremstillingsfejl. Krympehuller (udsparinger) er ikke tilladt i ribberne, ribberne og forlængerne af forbindelsesrørene. Materialer fyldt med glasfiber skal have en ubestridelig overflade både taktil og kosmetisk. Fordelingen af glasfibre i delen skal være ensartet, og selv prøverne taget i tre forskellige positioner af en færdig del bør ikke afvige med mere end 1,0% fra glasfiberkompositionen af hinanden.
2.3 Fremstilling Injektionsstøbningsproces.

pa6 30 gf show

pa6 30 gf.jpg


pa6 30 gf egenskaber

pa6 30 gf properties.png


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 30 gf lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 30 gf, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like