Pa6 30gf

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf10
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 30gf

Produkt beskrivelse

På baggrund af sådanne markedsudsigter er det nødvendigt at studere produktionen af nylon 6 polymerchips.

1 generel
Polyamid (PA6 30gf), almindeligvis kendt som nylon. En fiber spundet fra en fiberdannende polymer, hvori hvert led i en makromolekylær kæde er bundet af en amidbinding, som opnås ved polykondensation af co-aminosyre eller ringåbningspolymerisering af caprolactam: [NH (CH2) xCO] n , der har mange gentagende amidgrupper Den generelle betegnelse for den harpiksholdige substans i gruppen. Disse indbefatter alifatiske polyamider, alifatiske aromatiske polyamider og aromatiske polyamider.

Den består hovedsagelig af en dibasinsyre og en diamin, eller en polykondensation af en aminosyre. Det er normalt et hvidt til bleggult uigennemsigtigt faststof. Smeltepunktet er 180 ~ 280 ° C, og densiteten er 1,05 ~ 1,15 g / m3. Det er uopløseligt i fælles opløsningsmidler som ethanol, acetone, ethylacetat og carbonhydrider, men er opløselige i phenoler, svovlsyre, myresyre, eddikesyre og visse uorganiske saltopløsninger. Den er modstandsdygtig over for fedt, mineralolie og vand, men forårsager hydrolyse ved høje temperaturer og tryk. Fælles træk er høj flamme modstand, slidstyrke og trækstyrke og høj fluiditet i smeltet harpiks PA6 30gf . Anvendes hovedsagelig i produktionen af syntetiske fibre, forstærket plast og så videre.

Anvendelsen af PA6 30gf anvendes i vid udstrækning. Filamentet kan bruges til at lave sokker, undertøj, trøjer, sweatshirts, skijakker, regnfrakker og kan bruges som dækledninger, faldskærme, transportbånd, sytråd, fiskenet, kabler mv i branchen. Nylon stapelfibre kan blandes med bomuld, uld eller anden kemisk fiber, og dens blandede stof har god slidstyrke og styrke. Nylon-6 skiver har forskellige anvendelsesområder afhængigt af kvalitet og indeks.


pa6 30gf show

pa6 30gf.jpg


pa6 30gf egenskaber

pa6 30gf properties.png


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 30gf lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 30gf, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like