Pa6 35gf forstærket med 35% glasfiber

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 35gf
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 35gf

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 35gf Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Vi anbefaler på det kraftigste, at pa6 35gf- brugere søger og overholder producentens aktuelle instruktioner til håndtering af hvert materiale, de bruger, og at overlade håndteringen af sådant materiale kun til tilstrækkeligt uddannet personale. Ring til de angivne telefonnumre for yderligere tekniske oplysninger. Ring til kundeservice for de relevante materialesikkerhedsdatablade (MSDS), før du forsøger at behandle vores produkter. Produkterne, der er nævnt heri, er ikke beregnet til brug i medicinske eller tandimplantater.

JULIER® pa6 35gf gør det muligt at designe, injicere og foretage ændringer af dele og værktøjer på stedet. JULIER® pa6 35gf sikrer høj ydelse, termisk stabilitet og slidstyrke til alle dine produktions- og prototypebehov.

Elektronik og små apparater

Hurtig prototype, test og tilpasset design med et industrielt materiale. Tilpas produktion i mindre skala til nye dele eller hurtigt prototype dele til test.

Julier

® pa6 35gf                

De anførte værdier er anbefalinger. Højere værdier skal bruges til højere glasbelastning. Vi anbefaler kun fugtning eller tørretumblere. Ekstensiv tørring kan forårsage påfyldningsproblemer og overfladefejl.

JULIER® pa6 35gf- produkter giver dig mulighed for at designe og injicere dele på stedet i en brøkdel af tiden til en brøkdel af prisen. Fordelene ved pa6 35gf inkluderer kemisk og UV-resistens, termisk stabilitet, overlegen holdbarhed, let at bruge, høj ydeevne, designfleksibilitet og evnen til at teste løsninger under reelle forhold.

Virksomhedsoplysninger

pa6 35gf Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 35gf

pa6 35gf Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 35gf Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 35gf Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 35gf Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 35gf Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 35gf forstærket med 35% glasfiber fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 35gf forstærket med 35% glasfiber, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like