Pa6 50gf tilpasset nylon 6

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 50 gf
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa6 50gf

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 50gf Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

anvendelse af nylon pa6 50gf industrielle hjul
Nylon industrielle hjul har stærk bæreevne og slidstyrke. Meget brugt i logistikhåndteringsudstyr, manuelle hydrauliske køretøjer, tunge manuelle hydrauliske køretøjer.

Metoden til "kogning" kaldes befugtning i vores branche. Det er at lægge PA6-fiberprodukter i en stor gryde for at varme op vandet og koge det. Efter en periode kan det naturligt køle ned. Fordelen ved dette er, at vand langsomt trænger ind i materialet og gør molekylstrukturen mere stabil. Da PA6.6 GF-molekylets hovedkæde indeholder polære amidgrupper, kan den danne intermolekylære brintbindinger, hvilket gør den intermolekylære interaktionskraft stor, så de pa6 50 gf fiberprodukter har højere mekaniske egenskaber.

Det er også meget vanskeligt at spore historien til de pa6 50gf hjul, men efter at folk opfandt hjulene, er det meget lettere at bære og bevæge objekterne, men hjulene kan kun køre i en lige linje og ændringen i retning, når Det er stadig meget vanskeligt at bære en stor genstand, og senere opfandt folk hjulet med styrekonstruktionen, som vi kalder hjul eller hjul.

pa6 50gf er den PA med den højeste vandabsorption, har dårlig dimensionel stabilitet og påvirker elektriske egenskaber (nedbrydningsspænding). Den maksimale temperatur på pa6 50gf kan nå 180 ° C, og den vil falde til 160 ° C efter tilføjelse af slagmodifikator. pa 6 30 gf kan øges til 199 ° C med 15% -50% glasfiber. Den uorganiske fyldte PA kan øge sin varmeforvrængningstemperatur.

Produktvisning

pa6 50gf product show

Tilpasset farve

pa6 50gf color

Virksomhedsoplysninger

pa6 50gf Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 50gf

pa6 50gf Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 50gf Certificates JULIER

pakningsstrøm

 pa6 50gf Package process JULIER.jpg

Kundeshow

 pa6 50gf Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

 pa6 50gf Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pa6 50gf tilpasset nylon 6 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 50gf tilpasset nylon 6, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like