PA6.6 GF 30% glasfiberfyldt Pa66

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri PA6,6 GF
Fabriks levering

Produktdetaljer

PA6,6 GF

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PA6.6 GF Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Når vi bruger PA6.6 GFfiber-sprøjtestøbning, støder vi ofte på dårlig ydelse af produkterne. Det er almindeligt, at skørheden er for stor til at detektere manglen på slagfasthed uden detektion. På dette tidspunkt vil nogen tage det "kogte" Shang Fang-sværd ud til befugtningsbehandling og tænker, at madlavning er i orden, så kan produktet koges med vand? Hengshui Gold Wheel svarer til dig.

Metoden til "kogning" kaldes befugtning i vores branche. Det er at lægge PA66-fiberprodukter i en stor gryde for at varme op vandet og koge det. Efter en periode kan det naturligt køle ned. Fordelen ved dette er, at vand langsomt trænger ind i materialet og gør molekylstrukturen mere stabil. Fordi hovedkæden PA6.6 GF-molekyle indeholder polære amidgrupper, kan den danne intermolekylære brintbindinger, hvilket gør den intermolekylære interaktionskraft stor, så PA6.6 GF-fiberprodukterne har højere mekaniske egenskaber.

Amidgruppen på hovedkæden er en absorberende gruppe. Jo mindre tæthed af amidgruppen på hovedkæden er, jo højere er absorberingshastigheden PA6.6 GF. På samme tid er vandet en blødgører for PA6.6 GF-fiber, og PA6.6 GF absorberer vand for at ødelægge den intermolekylære brintbinding. Vækket interaktionskraften mellem nylonmolekyler, hvilket fører til et fald i nylonens styrke og modul. Nylonets sejhed efter vandabsorption forbedres, fordi PA6.6 GF-strukturen bliver mere stabil efter vandabsorption, hvilket viser øget sejhed.

Dette er grunden til, at folk kan lide at koge, når PA66-fiberprodukter er relativt sprøde. Så er det virkelig i orden at lave mad i vand? Svaret er nej. Kogning er trods alt kun en finjustering af ydeevnen. Det er umuligt for en krage at pludselig blive en Phoenix. Derudover absorberes vand ikke længere, når det er mættet i PA66-fiberprodukter, og overskydende vand fordampes gradvist med tørringsgraden af det omgivende miljø, indtil det er lig med det omgivende miljø. Med andre ord, hvis produktet har været i Nord eller i et relativt tørt klima, vil fugtigheden stadig blive sendt ud. Den sejhed, der hæves ved kogning, er som en flash i panden, og det bliver straks en boble.

For det relativt sprøde materiale anbefales Hengshui Gold Wheel stadig at opgive brugen eller gennem modificeringen af fabrikken igen, såsom tilføjelse af hærdemidler til hærdning og genbrug. Men behandlingsgebyret og omkostninger til hærdemiddel kan være i dit omfang af tolerance eller behov for at overveje, jeg synes, det er bedre at købe de passende materialer, direkte formsprøjtning succes, selvom ikke vådbehandling kan opfylde standarderne. Dette er ikke kun økonomisk, men også effektivt til at håndtere nogle vanskelige problemer, og besparelserne på sådanne omkostninger kan ikke undervurderes.


Produktvisning

PA6 V0 product show

Tilpasset farve

PA6 V0 color

Virksomhedsoplysninger

PA6 V0 Fabriksudstilling JULIER.jpg

Testudstyr af PA6.6 GF

PA6 V0 Testudligninger JULIER.jpg

Certificeringer

PA6 V0 Certificates JULIER

pakningsstrøm

PA6 V0 Pakkeproces JULIER.jpg

Kundeshow

PA6 V0 Udstillingsshow JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa 6 30 gf Personlige tjenester JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6.6 gf 30% glasfiberfyldt pa66 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6.6 gf 30% glasfiberfyldt pa66, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like