Pa6.6-gf30 Nylon 66 Materiale Pa-plast

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pa6.6-gf30 nylon 66 materiale pa-plast

Produktdetaljer

pa6.6-gf30 nylon 66 materiale pa plast

57

58


PA er et nylonmateriale, som er en slags materiale, der kan ses overalt i livet. Det har ikke-giftige og lette egenskaber. Det har også fremragende mekanisk styrke, slidstyrke og god korrosionsbestandighed. Det er en vigtig teknikplastik. en.
Som en af de største og vigtigste sorter i PA har PA66 en stærk vitalitet. Efterhånden som bilindustrien, elektricitet, kommunikation, elektronik, maskiner og andre industrier er blevet mere og mere krævende for produkternes høje ydeevne, er processen med højtydende teknikplastik også accelereret. PA66 er undersøgt i 1950'erne. Den har været mere end 60 år gammel.
Forstærket PA66 tilføjer ofte glasfiber for at forbedre materialet, forbedrer styrken af PA66-produkter, overlegen varmemodstand, fremragende slagfasthed og god dimensionel stabilitet for at imødekomme kravene til industrielle produkter og daglig brug. I de senere år er bilen blevet mindre og lettere, maskinrummet reduceres i størrelse, temperaturen øges, og de nederste dele af hætten er påkrævet at være mere modstandsdygtige over for høje temperaturer. Den forbedrede PA66 kan fuldt ud opfylde ovennævnte krav, så PA66 har en bred vifte af bilprodukter, inklusive bilmotordele. , elektriske dele, kropsdele og mange andre dele. Ikke kun kan den have en god beskyttelse, men det kan også gøre bilen smukkere.
Den forstærkede PA66 fra Huashida Engineering Plastics har fremragende mekaniske egenskaber, god dimensionel stabilitet, varmebestandighed og ældningsbestandighed, og dens træthedsmodstand er langt forbedret. Anvendes ofte i motordele til motorkøretøjer, mekaniske dele og rumfartsudstyr.

56


55

polyamidpris
24

23

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros den høje kvalitet pa6.6-gf30 nylon 66 materiale pa-plast, der er fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6.6-gf30 nylon 66 materiale pa plast, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like