Pa6.6 Polyamid 66 Nylon-plastikegenskaber til bilstikstik

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pa6.6 polyamid 66 nylonplastiske egenskaber

Produktdetaljer

pa6.6 polyamid 66 nylonplastiske egenskaber til bilstikstik

57

58


PA66 er meget udbredt til fremstilling af mekaniske, bilindustrielle, kemiske og elektriske komponenter såsom gear, ruller, remskiver, ruller, pumpehjul i pumpelegemer, ventilatorblader, højtryksforseglinger, ventilsæder, pakninger, bøsninger, forskellige håndtag, støtteramme , indre lag af trådpakke osv.

Polyamid66-plastmateriale er en gennemskinnelig eller uigennemsigtig mælkeagtig, hvid krystallinsk polymer med plasticitet. Densiteten er 1,15 g / cm3. Temperaturen på 252 ° C. Nedbrydningstemperaturen er -30 ° C. Den termiske nedbrydningstemperatur er større end 350 ° C. Kontinuerlig varmemodstand 80-120 ° C, ligevægtsabsorptionshastighed på 2,5%. Det kan modstå syre, alkali, mest uorganiske vandige opløsninger, halogeneret alkan, carbonhydrider, estere, ketoner osv., Men er let at indeholde polære opløsningsmidler, såsom phenol og myresyre. Det har fremragende slidstyrke, selvsmørende egenskaber og høj mekanisk styrke. Vandabsorptionen er imidlertid stor, og dimensionstabiliteten er derfor dårlig.

PA66 er en række mekaniske styrker * og anvendelse * i PA-serien. På grund af sin høje krystallinitet har den stor stivhed og varmemodstand.

PA66 har et højere smeltepunkt i polyamidmaterialer. Det er et semikrystallinsk krystallinsk materiale. PA66 opretholder også høj styrke og stivhed ved højere temperaturer. PA66 er stadig hygroskopisk efter støbning, hvis omfang primært afhænger af materialets sammensætning, vægtykkelse og miljøforhold. Når du designer et produkt, er det vigtigt at overveje effekten af hygroskopicitet på den geometriske stabilitet.

For at forbedre de mekaniske egenskaber hos PA66 tilføjes ofte forskellige modifikatorer. Glas er et almindeligt tilsætningsstof, og undertiden tilsættes syntetiske gummier såsom EPDM og SBR for at forbedre slagfastheden.

PA66 er mindre viskøs og har derfor god fluiditet (men ikke så god som PA6). Denne egenskab kan bruges til at bearbejde meget tynde komponenter. Dets viskositet er følsom over for temperaturændringer. Krympningen af PA66 er mellem 1% og 2%. Tilsætningen af glasfiberadditiver kan reducere svindningen til 0,2% ~ 1%. Krympningsforholdet er stort i strømningsretningen og i retningen vinkelret på strømningsretningen.

56


55

polyamidpris
24

23

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14


Velkommen til engros de høje kvalitet pa6.6 polyamid 66 nylonplastiske egenskaber til bilstikstik, der er fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6.6 polyamid 66 nylonplastiske egenskaber til bilstikstik, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like