Pa6 sort sammensat nylonmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 sort
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa6 sort

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 sort Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Den morfologiske struktur af nylon pa6 sort fremstillet ved smeltespinding har cirkulært tværsnit og ingen speciel langsgående struktur observeret i mikroskopet. Den filamentøse fibrilstruktur blev observeret under elektronmikroskop. Fibrilbredden af nylon 66 var ca. 10-15 nm. Hvis der anvendes specialformet spinderet, kan der fremstilles nylon pa6 sort med forskellige specielle tværsnitsformer, såsom polygon, polyfolie, hule og andre specialformede tværsnit. Dens fokuserede struktur er tæt knyttet til tegning og varmebehandling under spinding. Hovedkæderne i forskellige nyloner er sammensat af carbonatomer og nitrogenatomer.

Specialformede fibre kan ændre fibrenes elasticitet, få fibrene til at have særlig glans og bulk, og forbedre fibrenes samhørighed og dækningsevne samt anti-pilling, reducere statisk elektricitet og andre egenskaber. For eksempel har trekantede fibre flasheffekt; pentafoliate fibre har fedt glans, godt håndtag og anti-pilling; hule fibre på grund af det indre hulrum, lille massefylde, god varmebeholdelse.

Polyamid (pa6 sort), almindeligvis kendt som nylon, var den første harpiks udviklet af DuPont Company i USA til fibre og industrialiseret i 1939. I 1950'erne blev sprøjtestøbningsprodukter udviklet og fremstillet til at erstatte metaller for at imødekomme kravene til letvægt og lave omkostninger nedstrøms industrielle produkter. Der er mange gentagne amidgrupper i hovedkæden af polyamid, der kaldes nylon, når de bruges som plast og nylon, når de bruges som syntetiske fibre. Polyamid kan syntetiseres ud fra diamin og dicarboxylsyre eller fra_-aminosyre eller cyclolactamid. I henhold til det forskellige antal carbonatomer i diaminer og dibasinsyrer eller aminosyrer kan der fremstilles en række polyamider. Der er snesevis af sorter af polyamider, blandt hvilke polyamid-6, polyamid-66 og polyamid-610 er de mest anvendte.

Kædestrukturen af polyamid-6 pa6 sort, polyamid-66 og polyamid-610 er [NH (CH2) 5CO], [NH (CH2) 6NHCO (CH2) 4CO] og [NH (CH2) 6NHCO (CH2) 8CO], henholdsvis. Polyamid-6 og polyamid-66 bruges hovedsageligt til spinding af syntetiske fibre, kaldet nylon-6 og nylon-66. Nylon-610 er en termoplastisk plastplast med fremragende mekaniske egenskaber.

pa6 sort har gode omfattende egenskaber, herunder mekaniske egenskaber, varmebestandighed, slidbestandighed, kemisk resistens og selvsmøring. Det har lav friktionskoefficient, bestemt flammehæmning og let behandling. Det er velegnet til påfyldning og forstærkning af modificering med glasfibre og andre fyldstoffer, forbedring af ydeevnen og udvidelse af anvendelsesområdet.

Der er mange varianter af PA, såsom PA6, PA66, PAll, PAl2, PA46, PA610, PA612, PAl010 og mange nye semi-aromatiske nylon PA6T og speciel nylon udviklet i de senere år. Nylon-6 pa6 sorte plastprodukter kan fremstilles ved anvendelse af natriummetal, natriumhydroxid og andre hovedkatalysatorer, N-acetyl caprolactam som co-katalysator, så delta-caprolactam kan syntetiseres direkte i modellen gennem anionringåbningspolymerisation, som kaldes støbt nylon. Denne metode er praktisk til fremstilling af store plastdele.

Produktvisning

pa6 black product show

Tilpasset farve

pa6 black color

Virksomhedsoplysninger

pa6 black Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 sort

pa6 black Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 black Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 black Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 black Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 black Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros det høje kvalitet pa6 sort sammensatte nylon materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 sort sammensatte nylonmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like