Pa6 Cf30

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 cf30
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 cf30

Produkt beskrivelse

3.6 Termiske egenskaber Den termiske opbevaring kunstige aldringstest skal udføres i henhold til DIN 53 497, metode B på mindst en færdig færdig del og tidspunktet for placering (22 + 2) timer. Hvis det ikke er angivet på tegningerne eller godkendt, er opbevaringstemperaturen (90 ± 1) ° C for indvendige dele af bilen, der er udsat for forbedret solstråling, f.eks. På instrumentbrættet eller dørarmlæn og kropsbelægninger, opbevaringstemperaturen ( 120 ± 1) ° C.
3,7 pa6 cf30 Lavtemperaturegenskaber Mindst en komplet færdig del opbevares i luft ved (-40 ± 1) ° C i en periode på (22 + 2) timer.
3,8 pa6 cf30 Farvefasthed til sollys Hvis antallet af eksponeringscyklusser ikke er defineret på tegningen, gælder følgende: - For dele i det indirekte område af sollys, 3 eksponeringsperioder - For dele i direkte sollys (f.eks. Dør) Håndliste) 5 eksponeringscyklusser - 10 eksponeringscyklusser for dele med stærkt sollys (f.eks. Baghandskammer)


pa6 cf30 show

pa6 cf30.jpg


pa6 cf30 egenskaber

pa6 cf30.png


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpgVelkommen til engros den høje kvalitet pa6 cf30 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 cf30, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like