Pa 6 Fr MaterialeHøj trækstyrke; Fremragende sejhed og slagfasthed; God selvsmørring og slidstyrke; Gode ​​lave temperaturegenskaber; Selvslukkende.

Produktdetaljer

PA 6 er en ny flammehæmmer, PA 6 er en ny type flammehæmmer, glasfiberen er forstærket og modificeret med aluminiumphenylphosphonat og MC-sammensat flammehæmmende system. Virkningen af ​​flammehæmmer på den termiske nedbrydning af PA 6 blev undersøgt ved termogravimetrisk analyse, og flammehæmmningen af ​​PA 6 komposit blev undersøgt ved oxygenindeks og vertikal forbrændingsforsøg. Resultaterne viste, at iltindekset og den vertikale forbrændingstest af modificeret PA 6 med 30% glasfiberindhold nåede henholdsvis {{6}}% og V-0, når flammeindholdet retardant var 18%. Polyamid PA er i øjeblikket den mest anvendte ingeniørplast med verdens 0010010 # 39; verdens største samlede produktion af ingeniørplast. De to vigtigste sorter af polyamid er PA 6 og PA 66, inden for industrien bruges ofte lave omkostninger, gode egenskaber og lette at behandle glasfibre til at forbedre PA 6 egenskaber. Dimensionstabiliteten, termisk deformationstemperatur, slagfasthed, kemisk opløsningsmiddelbestandighed og vejrbestandighed af glasfiberforstærket PA 6 blev forbedret markant


Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER company information


JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS
JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pa 6 fr materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa 6 fr materiale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like