Pa6 Gb Gf 30 Engineering Plastic

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gb gf 30
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gb gf 30

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gb gf 30 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa6 gb gf 30 er en slags materiale, der kan ses overalt i livet. Det har ikke-giftige og lette egenskaber. Det har også fremragende mekanisk styrke, slidstyrke og god korrosionsbestandighed. Det er en vigtig teknikplastik.

Som en af de største og vigtigste sorter i pa6 gb gf 30 har pa6 gb gf 30 en stærk vitalitet. Med den stigende efterspørgsel efter højtydende produkter inden for bilindustrien, elektro-, kommunikations-, elektronik- og mekanikindustrien er processen med højtydende teknikplastik også accelereret. Forbedret pa6 gb gf 30 er undersøgt i 1950'erne. Den har været mere end 60 år gammel.

Forstærket pa6 gb gf 30 tilføjer ofte glasfiber for at forbedre materialet og forbedrer styrken af produktet af pa6 gb gf 30, overlegen varmemodstand, fremragende slagfasthed og god dimensionel stabilitet for at imødekomme dets krav til industrielle produkter og daglig brug. I de senere år er bilen blevet mindre og lettere, maskinrummet er reduceret i størrelse, og temperaturen er steget. Det kræves, at dele under hætten er mere modstandsdygtige over for høje temperaturer, og den forbedrede pa6 gb gf 30 kan fuldt ud opfylde ovenstående krav. Derfor har pa6 gb gf 30 en lang række bilprodukter, inklusive motordele til biler. , elektriske dele, kropsdele og airbags og andre dele. Ikke kun kan den have en god beskyttelse, men det kan også gøre bilen smukkere.

Det forstærkede PA-materiale fra Huashida Engineering Plastics har fremragende mekaniske egenskaber, god dimensionel stabilitet, varmebestandighed og ældningsbestandighed, og dens træthedsmodstand er langt forbedret. Anvendes ofte i motordele til motorkøretøjer, mekaniske dele og rumfartsudstyr.

Virksomhedsoplysninger

pa6 gb gf 30 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 gb gf 30

pa6 gb gf 30 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af pa6 gb gf 30

pa6 gb gf 30 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 gb gf 30 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 gb gf 30 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 gb gf 30 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gb gf 30 engineering plast fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gb gf 30 engineering plast, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like