PA6 GB30 30% GB Glasperle fyldt

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis PA6 GB30
Fabriks levering

Produktdetaljer

PA6 GB30

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PA6 GB30 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Når vi bruger PA6 GB30 sprøjtestøbning, støder vi ofte på dårlig ydelse af produkterne. Det er almindeligt, at skørheden er for stor til at detektere manglen på slagfasthed uden detektion. På dette tidspunkt vil nogen tage det "kogte" Shang Fang-sværd ud til befugtningsbehandling og tænker, at madlavning er i orden, så kan produktet koges med vand? Så det ser ud til, at vi plejede at "lave mad med vand" ser ud til at være en myte, så er det ikke nødvendigt at justere behandlingen? Faktisk er dette ikke tilfældet, fordi vores produkter ikke er egnede eller er baseret på slutbrugerens oplevelse af brug, hvad miljøet er, når man når slutbrugeren, og om det adskiller sig fra vores produktionsmiljø. Vi kan simulere brugerens brugsmiljø, så produktet absorberer vand og derefter udfører mekaniske ydelsestest. På dette tidspunkt betyder at bestå testen, at der ikke er noget problem med at nå brugeren. Eftersom produkterne produceres uden fugt, er den naturlige vandabsorptionsproces desuden relativt lang. For at forkorte denne proces er det også nødvendigt for os at justere fugtigheden af produkterne. Når alt kommer til alt er ydelsen mere stabil, når luftfugtigheden er justeret. Det er et nødvendigt skridt, når vi er ivrige efter at levere varerne.

PA6 GB30 kræves for at tilføje glasfiber på grund af processkravene. Glasfiberens kompatibilitet med PA6 GB30-harpiks er dårlig. Det karakteristiske ved PA6 GB30 er, at selvom styrken er meget stor, kommer skørheden også med det. For at dække skørheden er det ikke nok. Korrekt befugtningsbehandling er også berettiget.

PA6 GB30 er en modificeret plastindustri. Det er en ny ting, der kun har vist sig i de seneste årtier. Det er vidt brugt og er et godt materiale til plastisk erstatning af stål og træ. PA6 GB30 er betydningen af nylon 6. Efter grundlæggelsen af Det nye Kina blev det hovedsageligt brugt til at erstatte materialer som bomuld. På grund af sin gode farvelægning og praktiske industrialisering er det mere end nok til at erstatte bomuldsspinding. Senere, efter udvikling, opdagede forfædrene overlegenheden i deres præstation, og synslinjen blev langsomt omdannet fra civile varer til industrivarer.


Produktvisning

PA6 GB30 product show

Tilpasset farve

PA6 GB30 color

Virksomhedsoplysninger

PA6 GB30 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af PA6 GB30

PA6 GB30 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

PA6 GB30 Certificates JULIER

pakningsstrøm

PA6 GB30 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

PA6 GB30 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

PA6 GB30 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gb30 30% gb glasperle fyldt fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gb30 30% gb glasperler fyldt, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like