Pa6 Gf 15

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf 15
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf 15

Produkt beskrivelse

Glasfiberforstærket PA6 pa6 gf 15

1. GF-diameteren skal være mellem 10 og 20 NM, og længden af GF skal være 2-3 mm (justeres ved at justere skruestrukturen og rotationshastigheden. Når GF har et forhold mellem længde og diameter på 400, har den bedste effekt .
2. Skruens hastighed afspejler indirekte smeltens opholdstid i skruen.

A. Længden af smelteopholdstiden påvirker direkte smelteblødgøringseffekten af basismaterialet og dispersionsgraden af GF. Indstillingsprincippet for drejningshastigheden er A lav GF%. Forhøje hastigheden på passende vis

B. Højt GF% indhold, bør anvende medium og lav transformation

C. For flammehæmmende forstærkning, fordi flammehæmmeren er tilbøjelig til termisk nedbrydning, bør lav hastighed vedtages.
3. I GFPA skal der tilsættes en antioxidant for at forhindre nedbrydning af pa6 gf 15. For FRGFPA bør der tilsættes noget dispergeringsmiddel for at gøre flammehæmmeren jævnt dispergeret for at sikre ensartetheden af produktets ydeevne.
4. For materialer med højt GF-indhold for at forhindre GA-eksponering, forbedre dispersionen af GF og produktets behandlingsfluiditet og reducere slid på udstyret, skal der tilsættes et bestemt dispergeringsmiddel og smøremiddel. Vælg dispergeringsmiddel og smøremiddel. Princippet er, at disse tilsætningsstoffer har god kompatibilitet med PA. Den organiske forbindelse med aminofunktionelle grupper er meget velegnet til dispersionen og smøring af PA. Når tilsætningsbeløbet er 0,5%, reduceres skruemomentet kraftigt. Ydermere er overfladefinishen af produktet høj, og GF-strømningsmønsteret forsvinder.

pa6 gf 15 show

pa6 gf 15.jpg


pa6 gf 15 ejendomme

pa6 gf 15 properties.png


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpgVelkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf 15 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf 15, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like