Pa6 Gf 50

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf 50
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf 50

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gf 50 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa6 gf 50

Materielle bemærkninger: 50% trådfiberforstærket nylon 6 Natural
CELSTRAN PA bør i princippet forbehandles. På grund af det nødvendige lave maksimale resterende fugtighedsindhold anbefales anvendelse af tørre lufttørrere. Dugpunktet skal være = <-30 °=""> Tiden mellem tørring og forarbejdning skal være så kort som muligt.
Bemærk: Materiale kan være overtørret og kan misfarve.

Oplysninger leveret af Celanese Corporation.

Nøgleord: 50% trådfiberforstærket nylon 6


forbehandling
PA6 pa6 gf 50 & PA66 tørringskrav: 4 timer. @ 80 ° C
Der anbefales en affugtningsmiddel eller tørremiddel tørretumbler.

pa6 gf 50 BEHANDLING
Celstran kan behandles på en standard sprøjtestøbningsenhed.
En almindelig doseringsskrue anbefales med en zone
distribution af 40% foder, 40% overgang og 20% måling.
Det anbefales en fritflydende kontrolring.

pa6 gf 50 Smeltetemp: 285-295 ° C.
pa6 gf 50 Mold Te smp: 85-95 ° C.

pa6 gf 50 POSTPROCESSING

BEMÆRKNING TIL BRUGERE: De viste værdier er baseret på test af laboratorieprøveeksemplarer og repræsentationsdata, der falder inden for standardområdet for egenskaber for naturligt materiale. Disse værdier alene repræsenterer ikke et tilstrækkeligt grundlag for nogen deldesign og er ikke beregnet til anvendelse til at fastlægge maksimale , minimum eller intervaller af værdier til specifikationsformål. Farvestoffer eller andre tilsætningsstoffer kan forårsage betydelige variationer i dataværdier. Egenskaber af støbte dele kan påvirkes af en lang række faktorer, herunder, men ikke begrænset til, materialevalg af pa6 gf 50 , additiver, deldesign , behandlingsbetingelser og miljøeksponering. Enhver bestemmelse af egnetheden af et bestemt materiale og en delkonstruktion til enhver anvendelse, der overvejes af brugerne, og måden af sådan anvendelse er brugerens eneste ansvar, der skal forsikre sig om, at pa6 gf 50- materialet, som derefter behandles, opfylder behovene hos deres særlige produkt eller anvendelse. Så vidt vi ved, er informationerne i denne publikation nøjagtige; dog påtager vi os intet ansvar for nøjagtigheden og fuldstændigheden af sådanne oplysninger. Oplysningerne indeholdt i denne pa6 gf 50- publikation skal ikke fortolkes som et løfte eller garanti for specifikke egenskaber ved vores produkter. Det er brugerens eneste ansvar at undersøge, om eksisterende patenter krænkes af brugen af de materialer, der er nævnt i denne publikation. Desuden er der et behov for at reducere menneskelig eksponering for mange materialer til de laveste praktiske grænser i betragtning af mulige ugunstige virkninger. I det omfang der er blevet nævnt nogen farer i denne publikation, foreslår eller garanterer vi hverken, at sådanne farer er de eneste, der findes. Vi anbefaler, at personer, der har til hensigt at stole på enhver anbefaling eller bruge udstyr, behandlingsteknik eller materiale, der er nævnt i denne publikation, skal tilfredsstille sig selv om, at de kan opfylde alle gældende sikkerheds- og sundhedsstandarder.

Virksomhedsoplysninger

pa6 gf 50 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 gf 50

pa6 gf 50 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af pa6 gf 50

pa6 gf 50 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 gf 50 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 gf 50 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 gf 50 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf 50 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf 50, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like