PA6-GF GB30 Glasfiber & Bead Fyldt polyamid

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri PA6-GF GB30
Fabriks levering

Produktdetaljer

PA6-GF GB30

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PA6-GF GB30 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

I et voksende samfund kan et plastprodukt nu ses i det daglige liv, det vil sige glasfiberarmeret nylon, som også kan ses i tekniske materialer. For ikke at sige mere om det næste Hengshui guldhjul og alle som siger, hvad hemmeligheden bag PA6-GF GB30 glasfiberforstærket nylon.

Magien må have set, selvom indersiden af maskinen er meget anderledes og PA6-GF GB30 glasfiberforstærket nylon er den samme er 30% af fibermaterialet, og metoden er også meget anderledes, der vil være et stort hul i ydeevne, så længe du forstår hemmeligheden, sparer det dig nogle penge.

Fiberindholdet i PA6-GF GB30 glasfiberarmeret nylon er meget lavt, så effekten af produktforbedring er ikke indlysende. Hvis fiberindholdet øges til 40%, vil det være tilbøjeligt til problemer. Dette vil gøre produktet ukvalificeret. Sprøjtestøbning vil ikke komme ud. Den passerende hastighed for de producerede produkter og den såkaldte produktionseffektivitet vil langsomt falde, og antallet af producerede produkter vil ikke være op til standard.

Det typiske produkt, der bruges i PA6-GF GB30 glasforstærket nylon er faktisk 25% calciumcarbonat, silica og antioxidanter, smøremidler og 15% glasfiber og 60% nylon 6 blandet modifikationsydelse Det vil være let med 30% glasarmeret nylon 6-materiale Luk , men varmemodstanden, fluiditeten og farvelægningen vil naturligvis forbedre, men produktionsomkostningerne falder også dramatisk.

Men det vigtige er, at overfladen på materialet og farven på materialet generelt bestemmer produktets kvalitet, men tidseffektiviteten af det produkt, der er bedre forarbejdet end nylon 6-materialet, vil blive reduceret. Udbyttet af de producerede PA6-GF GB30-produkter kan stige med flere 10 procentpoint, og nogen vil komme og købe flere af vores PA6-GF GB30-produkter.

Materialerne, der bruges i PA6-GF GB30 glasfiberforstærket nylon, er også forskellige med hensyn til produktets ydelse. Undertiden kræver kunder høj produktstyrke, og de vil også kræve stor sejhed og vejrbestandighed. Det vil sige de høje overfladeljusthedskrav eller brug af materialer, der er meget dygtige og en række nye problemer, som alle konstant skal forbedres for at imødekomme kundernes behov, vil være flere mennesker her til at købe vores produkter.


Produktvisning

PA6-GF GB30 product show

Tilpasset farve

PA6-GF GB30 color

Virksomhedsoplysninger

PA6-GF GB30 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af PA6-GF GB30

PA6-GF GB30 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

PA6-GF GB30 Certificates JULIER

pakningsstrøm

PA6-GF GB30 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

PA6-GF GB30 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

PA6-GF GB30 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6-gf gb30 glasfiber & perlefyldt polyamid fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6-gf gb30 glasfiber & perlefyldt polyamid, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like