Pa6 Gf10

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf10
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf10

Produkt beskrivelse

5. Tekniske punkter til fremstilling af glasfiberforstærket PA pa6 gf10

Et styringssystem vandindhold
B Vælg den rigtige GF sort
Vælg den relevante trådkombinationsstruktur for at sikre spredning og blanding af GF
D For højindholdet GF-forbedret PA bør der vælges et egnet anti-GF-eksponeret middel og højdispergerende smøremiddel.
De almindeligt anvendte smøremidler til PA er stearinsyre, stearylalkohol, natriumstearat, blystearat, NiSt, toluenopløsning af flydende paraffin og siliconeolie, oleamid, stearamid og ethylen-bis-stearamid. Jeg kan godt lide at bruge stearinsyre + TAF-forbindelse, effekten er god. Men brug ikke ZnSt.
Udførelsen af vores pa6 gf10, stretching; 110MPA, bøjning 150MPA, hak; 22KJ / M2, non-notch 60KJ / M2. Godt udseende. Ægte farve
Når den overfladebehandlede PTFE blandes i smelten i ekstruderen, har den en tendens til at bevæge sig mod overfladen af smelten og klæbe til ekstruderens metaloverflade under påvirkning af overfladespænding. Når plastsmelten flyder, Giv et smørelag. Under behandlingen bliver overfladen PTFE kontinuerligt taget væk af smelten og derefter genopfyldes kontinuerligt for at sikre en dynamisk kontinuerlig smøring på metaloverfladen af ekstruderhovedet ved passende belastning. Lag, vil øge overfladens glans af produktet. Dette er også en såkaldt overføringsfilm dannet ved at blande PTFE med engineering plast for at forbedre friktion og slidstyrke.
Hvad angår forbedring af flammehæmmende ydeevne, er dette ikke beskrevet. OI-indekset for PTFE er ca. 95, hvilket er en ikke-brændbar harpiks.

pa6 gf10 show

pa6 gf10.jpg


pa6 gf10 egenskaber

pa6 gf10 properties.png


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpgVelkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf10 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf10, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like