Pa6 Gf15 til elektrisk stik

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf15 til elektrisk stik
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa6 gf15 til elektrisk stik

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gf15 til elektrisk stik Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa6 gf15 til elektrisk stik forbedrer materialet ved at tilføje glasfiber. Selve glasfiberen har karakteristika for temperaturbestandighed, flammehæmning, korrosionsbestandighed, varmeisolering, høj trækstyrke og god elektrisk isolering. Efter forstærket glasfiber opfylder pa6 gf15 til elektriske forbindelsesprodukter kravene til industriel og daglig brug og har egenskaberne fremragende styrke, fremragende varmemodstand, fremragende slagfasthed og god dimensionel stabilitet. Det har høj krystallinitet og tydeligt smeltepunkt; det har stor overfladehårdhed, slidstyrke, lille friktionskoefficient, selvsmørende og lydabsorberende egenskaber. pa6 gf15 til elektrisk stik har god ydeevne ved lav temperatur, en vis varmemodstand (kan bruges under 100 grader). Ikke-giftig, lugtfri, ikke-form, selvslukkende, vejrbestandig, men dårlig dybbarhed.
pa6 gf15 til elektrisk stik Gate-system: punkttype, latent type, chiptype og sprue kan bruges; Det anbefales at bruge blindhul og portstik til at afkøle materialepunktet; varm løber kan bruges; på grund af det smalle behandlingstemperaturområde for smelten, skal den varme løber være forsynet med temperaturkontrol med lukket sløjfe. Da indstillingstiden for nylon 6 er meget kort, er portens placering meget vigtig. Portåbningen må ikke være mindre end 0,5 * t (hvor t er tykkelsen af plastdelen). Hvis der anvendes en varm løber, skal portstørrelsen være mindre end med en konventionel løber, fordi den varme løber kan hjælpe med at forhindre for tidlig størkning af materialet. Hvis der anvendes en nedsænket port, skal portens mindste diameter være 0,75 mm.
Hvis fugtigheden af pa6 gf15 for elektrisk stik er større end 0,2%, anbefales det at tørre i varm luft over 80 ° C i 16 timer. Hvis materialet har været udsat for luft i mere end 8 timer, anbefales det at udføre vakuumtørring ved 105 ° C i mere end 8 timer.

Produktvisning

pa6 gf15 for electrical connector product show

Tilpasset farve

pa6 gf15 for electrical connector color

Virksomhedsoplysninger

pa6 gf15 for electrical connector Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 gf15 til elektrisk stik

pa6 gf15 for electrical connector Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 gf15 for electrical connector Certificates JULIER

pakningsstrøm

 pa6 gf15 for electrical connector Package process JULIER.jpg

Kundeshow

 pa6 gf15 for electrical connector Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

 pa6 gf15 for electrical connector Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf15 til elektrisk stik fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf15 til elektrisk stik, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like