PA6 Gf15 Nylon Til Salg Forme Producenter For Biler

Applikationseksempler er automotive applikationer som håndtag og håndtag og fastgørelsesdele i det elektroniske felt. Fra strømpebukser til bildele til beskyttelse af følsomme elektroniske komponenter er det svært at forestille sig en verden uden nylon og de teknologier, den har aktiveret.

Produktdetaljer

PA6 gf15

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse


nylonharpikser bruges til at skabe pålidelige, højtydende og omkostningseffektive komponenter og systemer, der berører alles liv.

Produktudstilling

22.jpg11.jpg

Produktegenskaber

PA6 GF.png

Virksomhedsoplysninger

nylon er den mest alsidige plastik - nem at behandle let at ændre for at imødekomme specifikke behov, miljømæssigt ansvarlig i produktion og ved genbrug. Det er hårdt, let og overraskende elastisk i varme, kemisk aggressive og fugtige omgivelser.

produktion flow.png

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png


Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf15 nylon til salg forme producenter til biler fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf15 nylon til salg molds fabrikanter til biler, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like