Pa6 Gf15 Plastråmateriale JULIER®

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf15 plastråmateriale
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf15 plastråmateriale

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gf15 plastråmateriale Beskrivelse

Konklusion
Relativ viskositet er en vigtig indikator for pa6 gf15 plast råmateriale skæring og klassificering applikationer. Den vigtigste klassifikation af nylon chips i Kinas hjemmemarked:
(1) Fiberkvalitetsskæring (pa6 gf15 plastråmateriale), der kan anvendes til spinding af civilsilke til undertøj, strømper, trøjer mv .; til spinding af industrigarn, til dækledninger, lærredslinjer, faldskærme, isoleringsmaterialer, fiskenet, sikkerhedsbælter mv.
(2) Teknisk skæring af plastkvalitet, der kan anvendes til fremstilling af gear, huse, slanger, olieresistente beholdere, kabelbeklædning, udstyrsdele til tekstilindustrien mv. Af præcisionsmaskiner.
(3) Skæring af filmniveau kan anvendes i emballageindustrien, såsom fødevareemballage, medicinsk emballage mv.
(4) Nylonkompositmaterialer, herunder slagfast nylon, forstærket højtemperaturresistent nylon mv., Bruges til at fremstille værktøjer med særlige behov, f.eks. Forbedret højtemperaturresistent nylon kan bruges til fremstilling af slagboremaskiner, græsslåmaskiner og synes godt om. De fremstilles alt efter applikationsbehovet med forskellige viskositetsafsnit, så det er vigtigt at studere de faktorer, der påvirker viskositeten af PA6 skiver og deres analysemetoder.

Viskositeten af væsken kan bestemmes til at forstå stabiliteten af prøven, og mængden af tørstof og dets tilsvarende koncentration kan også afsløres. Værdien af viskositet hjælper med at forklare resultaterne af produktion og forskning.

pa6 gf15 plast råmateriale show

pa6 gf15 plastic raw material.jpg

pa6 gf15 plast råmateriale egenskaber

pa6 gf15 plastic raw material各种玻纤.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pa6 gf15 plast råmateriale julier® lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf15 plast råmateriale julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like