Pa6 Gf20 Fr V0 Nylon6 Materiale til Termianl

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf20 fr v0
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf20 fr v0

pa6 gf20 fr v0 Beskrivelse

produktionsprocessen har en tendens til at forøge for- eller fortryk, og n polymerisere under normalt tryk eller negativt tryk, og stigende pre-pa6 gf20 fr v0 er fordelagtig for stigende grad af. Fra perspektivet af produktanvendelse, med udvikling af industrier og befolkninger i forskellige lande, vil forbrugsniveauet stige, PA6-fiberprodukter vil fortsætte med at vokse, og andelen af landenes brug vil være anderledes. Japan anvendes hovedsagelig til industrielle snorstoffer, fiskenet og emballagematerialer. Ledninger mv. Tegner sig for ca. 65%, hviler til civil brug, 60% for USA til at lave tæpper (BCF). Vesteuropa er almindeligt anvendt til fremstilling af BCF og engineering plast. I produktionen af pa6 gf20 fr v0, som følge af den fortsatte udvikling af nye pa6 gf20 fr v0, er omkostningerne blevet reduceret betydeligt, og nogle nye processer og nyt udstyr er blevet udvidet til tredjelandes lande. På grund af mætning af egen kemisk fiberproduktion har nogle producenter henvendt sig til produktion af højtydende kemiske produkter. Væksthastigheden for PA6-engineeringplaster i Vesteuropa er 15%. For eksempel har Didier of Germany et udviklingscenter med speciale i PA6 engineering plastforskning. pa6 gf20 fr v0 er to grunde til dette: For det første er engineering plastproduktion proces kort, lav pris og højt overskud; Anden er udviklet maskinindustri i Vesteuropa, USA og Japan, som er udvikling af bilindustrien og kræver en stor del af PA6 engineering plast. Situationen i Østeuropa er anderledes. Mange lande udvider produktionsskalaen for industrigarner og produktionskapaciteten af ledninger.

pa6 gf20 fr v0 show

pa 6 gf 30.jpg

pa6 gf20 fr v0 egenskaber

各种 玻纤 .png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf20 fr v0 nylon6 materiale til termianl lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf20 fr v0 nylon6 materiale til termianl, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like