Pa6 Gf30 Black JULIER®

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf30 sort

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse

JULIER® leveres tørt og klar til brug i fugtsikre emballager i form af cylindriske eller flade pa6 gf30 sorte piller. Dens bulkdensitet er ca. 0,7 g / cm3. Standardpakker er den specielle 25 kg taske og 1000 kg bulkbeholderen (ottekantet IBC = mellemliggende bulkbeholder lavet af bølgepap med en linerpose). Med forbehold af aftale er også andre former for emballering og forsendelse i tankskibe ad landevej eller jernbane mulig. Alle beholdere er tætsluttende og bør kun åbnes umiddelbart før behandling. For at sikre, at det helt tørrede materiale ikke kan absorbere fugt fra luften

Beholderne skal opbevares i tørre rum og forsegles forsigtigt igen, efter at dele af materialet er trukket tilbage. JULIER® kan opbevares på ubestemt tid i de ubeskadigede poser. Erfaringerne har vist, at produkt pa6 gf30 sort leveret i IBC'er kan opbevares i ca. 3 måneder uden nogen negative virkninger på behandlingsegenskaber på grund af fugtabsorption.

Beholdere opbevaret i kolde rum skal have lov til at ligestille til normal temperatur, så der ikke dannes kondens på pa6 gf30 sorte pellets.

pa6 gf30 black show

pa6 gf30 black.jpg

pa6 gf30 sorte egenskaber

pa6 gf30 black.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf30 black julier® lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf30 black julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like