Pa6 Gf30 til elektrisk stik

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf30 til elektrisk stik
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa6 gf30 til elektrisk stik

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gf30 til elektrisk stik Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa6 gf30 til elektrisk stik Nylon 6 har et smeltepunkt på 220 C og nylon 66 har et smeltepunkt på 260 C, men dette er ikke en forskel i brugstemperaturbetingelserne på tæppet. Det nedre smeltepunkt tillader nylon 6 at have bedre elasticitet, træthedsmodstand og termisk stabilitet end nylon 66.
For at forbedre de mekaniske egenskaber ved nylon 6 tilføjes ofte forskellige modifikatorer. Glasfiber er det mest almindelige tilsætningsstof, pa6 gf30 til elektrisk stik, og nogle gange tilføjes syntetiske gummier såsom EPDM og SBR for at forbedre slagfastheden. For produkter uden tilsætningsstoffer er krympningen af nylon 6-plastmaterialer mellem 1% og 1,5%. Tilsætningen af et glasfiberadditiv reducerer krympningen til 0,3% (men lidt højere i retningen vinkelret på strømmen).
Sammenlignet med ren nylon 6 pa6 gf30 til elektrisk stik er denne nylon fyldt med 30% armeret glasfiber, varmemodstand, styrke og stivhed. Det har forbedret krybningsmodstand, dimensionstabilitet og slidstyrke, og dens maksimalt tilladte temperatur er høj.
pa6 gf30 til elektrisk stik har god aldringsmodstand, god mekanisk dæmpningskapacitet, god glidbarhed, fremragende slidstyrke, god bearbejdelighed, god præcisionskontrol, ingen krybning, god slidstyrke og god dimensionel stabilitet.
pa6 gf30 til applikationer med elektrisk stik: Anti-korrosionsudstyr til gear og dele af dårlige materialer. Sliddele, transmissionskonstruktionsdele, husholdningsdele, bilproduktionsdele, skruestænger for at forhindre mekaniske dele, kemiske maskindele, kemisk udstyr osv.

Produktvisning

pa6 gf30 for electrical connector product show

Tilpasset farve

pa6 gf30 for electrical connector color

Virksomhedsoplysninger

pa6 gf30 for electrical connector Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 gf30 til elektrisk stik

pa6 gf30 for electrical connector Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 gf30 for electrical connector Certificates JULIER

pakningsstrøm

 pa6 gf30 for electrical connector Package process JULIER.jpg

Kundeshow

 pa6 gf30 for electrical connector Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

 pa6 gf30 for electrical connector Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf30 til elektrisk stik fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf30 til elektrisk stik, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like