Pa6 Gf30 Fr V0 til mikromotor

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf30 fr v0
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf30 fr v0

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gf30 fr v0 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa6 gf30 fr v0 PA6, også kendt som nylon 6, bruges generelt i bildele, mekaniske dele, elektroniske og elektriske produkter, teknisk tilbehør og andre produkter. Så hvad er forbedringen af pa6 gf30 fr v0? Brugsvejledning? Lad os se på det sammen!
Når nylonbasematerialet er forstærket med glasfiber, er den kemiske resistens uændret sammenlignet med den generelle nylon, og de mekaniske egenskaber, termiske egenskaber og dimensionstabilitet forbedres markant. Især multipliceres trækstyrken, bøjningsstyrken og trykstyrken, slidstyrken er god, vandabsorptionen sænkes bemærkelsesværdigt, og varmeforvrængningstemperaturen forbedres bemærkelsesværdigt.
Glasfiber har en høj omkostningsydelse, herunder dimensionstabilitet, korrosionsbestandighed, varmemodstand og let behandling. Det er valget af pa6 gf30 fr v0 glasfiberforstærket modificeret skeletmateriale.
Gennem træthedsmekanismen og dannelse af hulrum og udvikling af korte glasfiberforstærkede pa6 gf30 fr v0-kompositter viser resultaterne, at styrken og spændingen ved glasur ved grænsefladen mellem SGF og pa6 gf30 fr v0 spiller en vigtig rolle i træthedsmodstanden for kompositter .
Virkningerne af forarbejdningsteknologi og mikrostruktur på friktionsegenskaberne for pa6 gf30 fr v0 GF-kompositter blev undersøgt ved scanning af elektronmikroskopi og røntgenstrålenergispredningsanalysator. Resultaterne viser også, at kompositmaterialets slidstyrke er tæt knyttet til termisk historie.
Under termoformingsprocessen reduceres kølehastigheden, og slidmodstanden for PA6 / GF-kompositten øges med ca. 28 procent, mens slidet reduceres med 14 procent.
Indenlandske lærde brugte en ny smelteimpregneringsproces til at fremstille lange glasfiber pa6 gf30 fr v0 glasfiberarmerede kompositmaterialer. Når GF-indholdet er 50%, er kompositets trækstyrke 234 MPa, og den hakede slagstyrke er 313 J / m. De mekaniske egenskaber har åbenlyse fordele.

Virksomhedsoplysninger

pa6 gf30 fr v0 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 gf30 fr v0

pa6 gf30 fr v0 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af pa6 gf30 fr v0

pa6 gf30 fr v0 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 gf30 fr v0 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 gf30 fr v0 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 gf30 fr v0 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf30 fr v0 til mikromotor fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf30 fr v0 til mikromotor, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like