Pa6 Gf30 Materiale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf30 materiale
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf30 materiale

Produkt beskrivelse

Krympningen af PA6 + 30% glasfiber er 0,4% -0,5%. PA6, også kendt som nylon 6, er en gennemskinnelig eller uigennemsigtig mælkeagtig hvidpartikel. Det har karakteristika for termoplasticitet, let vægt, god sejhed, kemisk modstand og holdbarhed. Det er generelt brugt i automotive dele, mekaniske dele, elektroniske og elektriske produkter, ingeniør dele osv. Produkt.

GF er et uorganisk ikke-metallisk materiale med fremragende ydeevne. Det har mange fordele, såsom god isolering, varmebestandighed, god korrosionsbestandighed og høj mekanisk styrke, men ulempen er, at den er sprød og slidstyrken er dårlig. Den er lavet af glaskugle eller affald glas ved høj temperatur smeltning, tegning, vikling, vævning og andre processer. Monofilamentets diameter er adskillige mikrometer til tyve meter mikrometer, hvilket svarer til et hår. 1 / 20-1 / 5 består hver bund af fiberstrenge af hundreder eller endda tusindvis af monofilamenter.

pa6 gf30 materiale show

pa6 gf30 material.jpg

Dette materiale anvendes normalt til sprøjtestøbning og bør ikke bruges til støbning af støber (til metal)

Vicat-blødgøringstemperatur, termisk deformation, smeltetemperatur, generelt med varmeforvrængningstemperatur som reference, PA6 varmeforvrængningstemperatur er mere end 100 point, plus 30 fibre kan nå mere end 200 point afhængigt af substratet PA6, det er den værste varme modstand i nylonserien, og det er let at gule, og bruger ikke PA6 som et højtemperaturbestandigt tilbehør.

pa6 gf30 materialegenskaber

pa6 gf30 materialegenskaber.png


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg


Velkommen til engros den høj kvalitet pa6 gf30 materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf30 materiale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like