PA6 Gf30 Per Kg Pris Flammehæmmende Automotive Parts Radiator

Anvendelse: Glasfiberforstærket nylon kan bruges til fremstilling af pumpehjulere, transportkæder, mekaniske mekaniske dele, værktøjshåndtag, elektriske omskiftere, apparatkonstruktionsdele og metalapparater til daglig brug. Den flammehæmmende nylon er anvendelig til elektroniske og elektriske stikkontakter, elektriske apparatskaller, bilinterne koblinger, indendørs dekorative materialer og interne dele til husholdningsapparater. Hovedråmateriale: PA6 / PA66 harpiks, brandhæmmende middel, glasfiber.

Produktdetaljer

PA6 gf30 pr. Kg pris

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse


Den har en god slidstyrke og selvsmørende ydeevne, høj modstandsdygtighed mod varme, kemikalier og olie, høj mekanisk styrke, gunstig lavtemperatur ydeevne og er selvslukkelig og let at forme. Men det har en høj vandabsorptionshastighed, høj koncentrationshastighed og dårlig dimensionsstabilitet;

2. Nylon forstærket af glasfiber har forbedret vandabsorptionshastighed, dimensionsstabilitet og modstand mod varme og kulde. Støtstyrken er også høj forbedret end den rene nylon uden at påvirke nogen anden original udestående egenskab af nylonharpiksen.

1. Høj mekanisk styrke

2. højt blødgøringspunkt

3. god slidstyrke

4.self-smøring


Produktudstilling

F.jpgD.jpg

Produktegenskaber

QQ20180113100525.png

Virksomhedsoplysninger

   produktion flow.png

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png


Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf30 pr. Kg pris brandhæmmende bil dele radiator lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf30 pr. kg pris brandhæmmende bil dele radiator, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like