Pa6 Gf30 plastmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf30 plastmateriale
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf30 plastmateriale

Produkt beskrivelse

Injektionstryk: Generelt mellem 750-1250 bar (afhængigt af materiale og produktdesign)
Injektionshastighed: høj hastighed (lidt lavere til forstærkning)
Løbere og porte: Styrkelsestiden for PA6 er meget kort, så portens placering er meget vigtig. Portåbningen skal ikke være mindre end 0,5 * T (hvor T er plastikstykkets tykkelse). Hvis der anvendes en varm løber, skal portstørrelsen være mindre end med en konventionel løber, fordi den varme løber kan forhindre for tidlig størkning af materialet. Hvis der anvendes en nedsænket port, skal portens mindste diameter være 0,75 mm.

Kemiske og fysiske egenskaber

De kemiske og fysiske egenskaber ved pa6 gf30 plastmateriale svarer til PA66's. Det har dog et lavt smeltepunkt og et bredt proces temperaturområde. Det har bedre slagfasthed og opløselighed modstand end PA66, men det er også mere hygroskopisk. Fordi mange af kvalitetskendetegnene for plastdele er udsat for hygroskopicitet, skal dette tages i betragtning ved design af produkter med PA6. For at forbedre de mekaniske egenskaber ved pa6 gf30 plastmateriale, tilsættes ofte mange modifikatorer. Glasfiber er det mest almindelige additiv, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagmodstanden. For produkter uden tilsætningsstoffer krymper pa6 gf30 plastmateriale mellem 1% og 1,5%. Tilsætningen af et glasfiberadditiv reducerer krympningen til 0,3% (men lidt højere i retningen vinkelret på strømmen). Krympningen af den støbte samling påvirkes hovedsageligt af materialets krystallinitet og hygroskopicitet. Den faktiske krympning er også en funktion af plastdelkonstruktionen, vægtykkelsen og andre procesparametre.

pa6 gf30 plastmateriale show

pa6 30gf.jpg


pa6 gf30 plastmateriale egenskaber

pa6 30gf properties.png


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pa6 gf30 plastmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf30 plastmateriale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like