Pa6 Gf30 Prispriser på polyamid

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis glasfiber pa6
Fabriksforsyning

Produktdetaljer

glasfiber pa6

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

glasfiber pa6 Beskrivelse


Kontakt glasfiber pa6 frit ved:
E-mail: xm6@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 188 5980 5905

glasfiber pa6 har en dårlig termisk stabilitet i smeltet tilstand og er let nedbrydes ved høje temperaturer, med udviklingen af I T industrien, brugen af en ny type polyamid, PA46, er steget dramatisk

1. Vores virksomhed understøtter alle logistik, ekspres og fragt shipping måder for glasfiber pa6 .

2. Betalingsmetoder: Støtte kontant og bankoverførsel transaktioner. Du kan ringe til os for en glasfiber pa6 prøve. Vi vil give dig råvarer til test.

3. Efter varen er leveret, skal du først omhyggeligt kontrollere, om den ydre emballage af råvarerne er intakt for at sikre, at der ikke er lækage af glasfiber pa6 råvarer. Hvis den ydre emballage er beskadiget, og råvarerne er lækket, skal du bede logistikpersonalet om at udstede et certifikat og gemme det og kontakte os inden for 24 timer. Bekræft derefter, om råvaremodellen svarer til den råvaremodel, du har bestilt. Hvis der er nogen uoverensstemmelse, bedes du kontakte os i tide.

4. Virksomhedens glasfiber pa6 råvarer efter salg injektion forarbejdning er kundens ansvar. Hvis du har brug for hjælp, vil vores virksomheds tekniske afdeling gøre alt for at forhandle med dig.

5. Vi lover at skibet inden for den frist, men effektiviteten af luftfartsselskabet kan ikke garanteres. Hvis logistikken ikke leveres inden for den forventede tid, bedes du kontakte vores virksomhed for at få hjælp. Køberen kan også kontakte luftfartsselskabet på grundlag af det antal oplysninger, der udfyldes i transaktionen status for at få detaljerede oplysninger.

glasfiber pa6 Produkt Show

glass fiber pa6

Tilpasset farve

glass fiber pa6 color

Virksomhedsoplysninger

glass fiber pa6 Factory show JULIER.jpg

Test Udstyr af glasfiber pa6

glass fiber pa6 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

glass fiber pa6 Certificates JULIER

pakkeflow

 glass fiber pa6 Package process JULIER.jpg

Kunde show

 glass fiber pa6 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

 glass fiber pa6 Personal services JULIER.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf30 prispriser på polyamid fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf30 prispriser på polyamid, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like