PA6 Gf33 Fiber Glass Resin Husholdningsapparater

33% Glasforstærket, Injektionsstøbning

Produktdetaljer

PA6 gf33

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse

 

Dette produkt er baseret på nylon 6, nylon 66 harpiks som substrat, modificeret af slagmodstand modifikator, og derefter tilsæt 15% -33% forstærket glasfiber. Der er to farver, sort og sort, som er indsprøjtningsgradige specifikationer. Blækmaterialer kan farves i forskellige farver efter behov. Tilsætningen af en slagmodifikator forbedrer følsomheden og tykkelsen afhængig af nylonharpiksen til hakket under stødtest. Hæv nylonens indhakkede slagstyrke ved stuetemperatur og lav temperatur. Hovedformålet med at tilføre glasfiber er at forøge substratets styrke, stivhed, dimensionsstabilitet og varmebestandighed. Derfor er dette produkt egnet til applikationer, der kræver både sejhed og stivhed.


Produktudstilling

22.jpg33.jpg

Produktegenskaber

PA6 GF.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

Test af Equitments

Testing equitments.jpg


emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png


Velkommen til engros den høj kvalitet pa6 gf33 fiber glas harpiks husholdningsapparater fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf33 fiber glas harpiks husholdningsapparater, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like