Pa6-gf35 Polymerer og resinsdata ark

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6-gf35
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

PA6-GF35

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6-gf35 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Julier

JULIER® PLS95G35DH1 BK031 er en høj strømning på 35% glasforstærket PA, der kombinerer fremragende overfladeudseende, fremragende svejsning og træthedsopbevaring, enestående modstand i varm luft og varm motorolie.

Gennembrudets plastik, der ikke går igennem

JULIER® PLUS er en ny familie af nylonprodukter med fremragende ydelsesniveauer og… vigtigst… det opretholder disse fremragende ydelsesniveauer meget længere end traditionelle nyloner på trods af udsættelse for varm olie, varm luft, calciumchlorid (vejsalt), bilkølevæske og andet aggressivt bilkemikalier.

Hvad er pa6-gf35-materiale?

Faktisk har pa6-gf35-produkter næsten alle dem i hvert hjørne af vores daglige liv, især inden for bilindustrien. Mange mennesker ved imidlertid ikke, hvad materiale er PA6?

PA6 er en type nylonmateriale. Nylon, det kinesiske navn polyamid, det engelske navn Polyamid (forkortet PA), er en generisk betegnelse for termoplastiske harpikser, der indeholder en gentagende amidgruppe - [NHCO] i molekylets hovedkæde. pa6-gf35 egenskaber: Dette materiale har de mest overlegne omfattende egenskaber, inklusive mekanisk styrke, stivhed, sejhed, mekanisk stød pa6-gf35-absorption og slidstyrke. Disse egenskaber kombineret med god elektrisk isolering og kemisk modstand gør nylon 6 til et "universal grade" materiale til fremstilling af mekaniske konstruktionsdele og vedligeholdelige dele.

Faktisk begyndte man i de tidlige 1940'ere at producere pa6-gf35 plastmaterialer i Tyskland. Udseendet af PA6 ingeniørplast er kåt, seigt, superlys, hvidt eller mælkeagtigt eller gulligt, gennemsigtigt eller gennemskinneligt krystallinsk harpiks, som kan formuleres til enhver farve på nylon, der bruges som teknikplast, er generelt mellem 1,6 og 32.000. PA6 plastråmaterialer er en af de mest anvendte ingeniørplastik i PA-familien.

Hvad er PA6-materialeoversigt?

Smeltepunktet for pa6-gf35 er ca. 218 ° C, og behandlingstemperaturområdet er relativt bredt. Det har bedre slagfasthed og opløselighedsresistens end PA66, men det er også mere hygroskopisk. For at forbedre de mekaniske egenskaber hos pa6-gf35 tilføjes ofte forskellige modifikatorer. Glasfiber er det mest almindelige tilsætningsstof, og nogle gange tilføjes et hærder for at forbedre slagfastheden.

For produkter uden tilsætningsstoffer krymper pa6-gf35 mellem 0,5% og 0,7%. Tilsætningen af et glasfiberadditiv reducerer krympningen til 0,3%, men er lidt højere i retningen vinkelret på processen. Krympningen af den støbte enhed påvirkes hovedsageligt af krystalliniteten og hygroskopiciteten af materialet. De mekaniske egenskaber hos PA6 er fremragende.


Virksomhedsoplysninger

pa6-gf35 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6-gf35

pa6-gf35 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af pa6-gf35

pa6-gf35 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6-gf35 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6-gf35 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6-gf35 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros det høje kvalitet pa6-gf35 polymerer og resinsdata ark fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6-gf35 polymerer og resinsdata ark, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like