Pa6 Gf40 materiale til injektions lampeskærm

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: pa6 gf40 materiale til injektionslampeskærm

Produktdetaljer

pa6 gf40 materiale til injektion lampeskærm

57

58

Hvordan kontrolleres vandabsorptionen af PA6 glasfiberforstærkede materialer? Der er tre måder at gøre dette på:

1. Tilføj blandingsmodifikator. Blanding med polyethylen med lav densitet, når doseringen er 10%, kan vandabsorptionshastigheden reduceres med 46%; podning med polypropylen, maleinsyreanhydridblandingsmodifikation, tilsætning af 20%, kan reducere vandabsorptionshastigheden 24,3%; blandet med polytetrafluoroethylen, tilsætning af 3%, vandabsorptionen kan reduceres med 16,5%.

2. Tilsæt uorganiske fyldstoffer. Ved tilsætning af calciumcarbonat kan vandabsorptionshastigheden reduceres med 56%, når indholdet når 25%; indholdet af talkumspulver er 10%, og vandabsorptionshastigheden kan reduceres med 50%.

3. Ændring af overfladebehandling. Der er plasmabehandlingsmetoder, bestrålingsbehandlingsmetoder, modifikation af overfladetransplantater og opløsningsbehandlingsmetoder, men de er ikke egnede til storstilet industriel produktion.

Den enkleste og mest effektive metode er at blande og ændre tilsætningen af uorganiske additiver.


24


pa 6.6 gf30

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14

Velkommen til engros det høje kvalitet pa6 gf40 materiale til injektion lampeskærm lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf40 materiale til injektion lampeskærm, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like