Pa6 Gf40 Materialet Forarbejdet Fyldt Nylon 6 Harpiks

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf40 materiale
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 gf40 materiale

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gf40 materiale Beskrivelse

Produktet bruges til at lave film, plast og snore. VK rør er forsynet med forvarmer. Røret er forsynet med en renseplade. jakken er kun opvarmet, ekstern struktur er enkel pa6 gf40 materiale, og tredje type design er en to-trins, ligner D-type. 2.2 NOY Virksomheden i Italien D type er et to-trins rør af Zimmer Company of Germany, hvilket svarer til at dele stort VK-rør i to VK-rør - præpolymerisator og postpolymerisator. præpolymerisator kan gøre monomer i overskydende fugt og opvarmning. En tilstrækkelig mængde aktive molekyler med aminogrupper og carboxylgrupper er genereret, tilbagekaldende hastighed i postpolymerisator og maksimering af omdannelseshastighed af monomer i pa6 gf40-materiale-præpolymerisator. højere konverteringsfrekvens, mindre monomerindhold i støbt strimmersektion. to-trins kan reducere plantehøjde sammenlignet med et-trins rør (Φ1.8m, længde 21.6 m) med samme produktionskapacitet. 2.3 Germany Zimmer Company designet produktionskapacitet af polymerrør med en serie på 10-60t / d. rør er forsynet med en rørsektion og en ensretterindretning. I varmesystem er pa6 gf40 materiale re en jakkevarmesektion, to indvendige varmeovne og to interne køleelementer. øvre jakke og smelte rør er isoleret med flydende fase biphenyl. Zimmer har bygget produktionsfaciliteter af forskellige skalaer i mange lande som Tjekkiet og Kina, såsom Shaanxi, Mudanjiang og Qingdao. 2.4 Tyskland Kart Fischer Company E-type er et nyt to-trins badekar e designet af firmaet, det vil sige, at det er normalt tryk eller tryk (med omrøring, såsom type A), rørafsnittet er "slips type" eller er jakke, VK-rør er ikke konstrueret med ensretter eller statisk mixer, men er designet som en porøs paraplyplade, hvilket gør VK-rørets center-temperatur næsten samme som vægtemperaturen, og der er ingen temperaturforskel. Kinas Guangdong Shunde Nylon Factory indførte en 20t / d produktionsenhed fra selskabet. Denne "slips" varmeveksler har bedre afvandingseffekt end rørvarmeveksler pa6 gf40 materiale. 3 Produktionstekniske egenskaber og udviklingstendenser for hver virksomhed 3.1 Produktionsteknologi og udstyr fællesitet fælles træk ved PA6 produktionsteknologi og udstyr til hver virksomhed er: a) Væskekaprolactam anvendes generelt til varmvandsisolering, når fast lactam anvendes som råmateriale, smeltning De fleste trin opvarmes med varmt vand pa6 gf40 materiale til fremme af ensartet smeltning af fast lactam. b) Statiske blandere eller ensrettere anvendes meget i rør for at gøre temperatur og strømningshastighed i rør ensartede. ensretter er i form af et stik.

pa6 gf40 materiale show

pa 6 gf 30.jpg

pa6 gf40 materialegenskaber

各种 玻纤 .png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pa6 gf40 materiale genoparbejdet fyldt nylon 6 harpiks lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf40 materiale genoparbejdet fyldt nylon 6 harpiks, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like