Pa6-gf45 genanvendt oparbejdet materiale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6-gf45
Fabriks levering

Produktdetaljer

PA6-gf45

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6-gf45 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Genanvendt pa6-gf45-granulat er emaljeprodukter fremstillet af PA6-råvarer, som granuleres ved knusning. Det er de regenererede partikler.
pa6-gf45 vil bestemt reducere produktets ydelse efter tilsætning af materialet. Det afhænger af hvor meget du tilføjer og kvaliteten af tilføjelsen. For eksempel vil sejhed og hårdhed bestemt blive påvirket.

Kvalitetskravene er ret høje, så afkastet kan ikke øges, det er 10% -30%
Kvalitetskrav generelt
Du kan prøve det med et forhold på 50% først. Produktet er lavet OK. Jeg føler, at der er plads til dig til at tilføje flere point.
Hvis ikke, skal du reducere andelen genanvendte pa6-gf45-materialer. Der er ingen specifik standard. Produktet er underlagt OK.

pa6-gf45 bruges generelt til bildele, mekaniske dele, elektriske og elektroniske produkter, teknisk tilbehør og andre produkter.
pa6-gf45 Anvendt i industriel produktion til fremstilling af lejer, cirkulære gear, knaster, skrå tandhjul, forskellige ruller, remskiver, pumpehjul, blæser, ormhjul, propeller, skruer, møtrikker, pakninger, højtryksforseglinger, olieresistente pakninger , olieresistente containere, foringsrør, slanger, kabeljakker, saks, remskivehylser, bullhead høvlglas, elektromagnetiske dispenseringsventilsæder, koldt udstyr, pakninger, lejehaller, forskellige olierør på biler og traktorer, stempel, reb, drivremme, tekstil udstyr til maskinindustrien, nul tåge og daglige fornødenheder og emballagefilm.

Produktvisning

pa6-gf45 product show

Tilpasset farve

pa6-gf45 color

Virksomhedsoplysninger

pa6-gf45 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6-gf45

pa6-gf45 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6-gf45 Certificates JULIER

pakningsstrøm

 pa6-gf45 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

 pa6-gf45 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

 pa6-gf45 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet pa6-gf45 genanvendt oparbejdet materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6-gf45 genanvendt oparbejdet materiale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like