Pa6 Gf50 Plastic Raw Materi

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf50
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa6 gf50 plast rå materi

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gf50 plast rå materi Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Kemisk resistens og vejrbestandighed pa6 gf50 har få organiske opløsningsmidler og gode kemiske egenskaber. Det organiske opløsningsmiddel af pa6 gf50 er myresyre og phenolforbindelser. Forskellige koncentrationer af uorganiske syrer, baser og salte kan forårsage, at pa6 gf50 kvælder, opløses eller hydrolyserer. Under betingelse af at blive udsat for sollys, er dets aldringsbestandighed god, men det ældes under virkning af varme, lys og stråling, produktet misfarves, og ydelsen forringes.

For tyndvæggede produkter kan injektionshastigheden være hurtigere, mens for tykvæggede produkter kan injektionshastigheden være langsommere, smelte Kroppstemperaturen er høj, injektionshastigheden er langsommere, portens størrelse er lille og injektionshastigheden kan ikke være for hurtig, ellers er smeltetemperaturen for høj

Midtemperaturen på pa6 gf50-tønden er højere end smeltepunktet 20-40 ° C, lavere end nedbrydningstemperaturen på 20-30 ° C, og temperaturen i det forreste afsnit er lavere end temperaturen i det midterste afsnit . -10 ° C, temperaturen på det bagerste afsnit (fodersektion) er 20-50 ° C lavere end temperaturen i det midterste afsnit; køling i foderhavnen skal være effektiv; hvis temperaturen i det midterste afsnit er for lavt, skruehastigheden er for hurtig, kan kortfænomenet opstå, og temperaturen i det bageste afsnit er for høj.

Efter at pa6 gf50-produktet er frigivet fra formen, anneales det i olie eller paraffin. Glødetemperaturen er højere end brugstemperaturen på 10-20 ° C i 10 til 60 minutter. (afhængigt af produktets tykkelse)


Produktvisning

pa6 gf50 product show

Tilpasset farve

pa6 gf50 color

Virksomhedsoplysninger

pa6 gf50 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 gf50-rå råmateriale

pa6 gf50 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 gf50 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 gf50 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 gf50 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 gf50 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf50 plast rå materi fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf50 plast råmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like