Pa6 Gf60 Glasfiber 60% Ændret Nylon 6

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 gf60
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa6 gf60

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 gf60 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

På grund af den stærke polaritet af pa6 gf60 har den stærk hygroskopicitet og dårlig dimensionel stabilitet, men den kan forbedres ved ændring.

Glasfiberforstærket pa6 gf60

De mekaniske egenskaber, dimensionel stabilitet, varmebestandighed og aldringsmodstand for PA blev naturligvis forbedret ved at tilsætte 60% glasfiber til PA. Udmattelsesstyrken af pa6 gf60 var 4 gange den for ikke-forstærket PA. Formingsprocessen af glasfiberforstærket PA er næsten den samme som for ikke-forstærket pa6 gf60, men injektionstrykket og injektionshastigheden skal forøges korrekt, og tønntemperaturen skal øges med 10-50 C, fordi strømningen er værre end for forarmeret pa6 gf60. Da glasfibrene vil orientere sig langs strømningsretningen under injektionsprocessen, hvilket resulterer i forøgelse af mekaniske egenskaber og krympning i orienteringsretningen, hvilket fører til vridning af produktet. Derfor bør portens placering og form være rimelig i formen af formen, og temperaturen på formen kan øges i processen. Når produktet er taget ud, kan det langsomt afkøles i varmt vand. Derudover, jo større andel af glasfiber er, desto dårligere er brugen af plastkomponenter i sprøjtestøbemaskine. Bimetalsskrue og tønde bruges.

pa6 gf60 Meget brugt til fremstilling af maskiner, biler, kemiske og elektriske dele, såsom gear, ruller, remskiver, ruller, pumpehjul i pumpehus, blæser, højtryks tætningsring, ventilsæde, pakninger, bøsninger, håndtag, beslag, ledningsbeklædning osv. Det kan også laves til tynd film og bruges som emballagemateriale. Derudover kan det også bruges til at fremstille medicinsk udstyr, sportsartikler, daglige fornødenheder og andre nylonmodificerede sorter, såsom forstærket nylon pa6 gf60, monomer casting nylon (MC nylon), reaktiv sprøjtestøbning (RIM) nylon, aromatisk nylon, gennemsigtig nylon, stærk (super sej) nylon, elektropletteret nylon, ledende nylon, flammehæmmende nylon. Nylon og andre polymerblandinger og -legeringer opfylder forskellige særlige krav og er vidt brugt som erstatning for traditionelle materialer som metaller og træ. Nylon, som en stor mængde Engineering plast, er vidt brugt i maskiner, biler, elektriske apparater, tekstiludstyr, kemisk udstyr, luftfart, metallurgi og andre felter. Som et uundværligt strukturelt materiale i forskellige industrier er dets vigtigste egenskaber som følger: 1. Fremragende mekaniske egenskaber. Nylon har høj mekanisk styrke og god sejhed. 2. God selvbefugtning og friktion modstand. pa6 gf60 har god selvsmøring og lav friktionskoefficient, så den har en lang levetid som transmissionskomponent. 3. Fremragende varmemodstand. F.eks. Har højkrystallinsk nylon, såsom nylon 46, en høj termisk deformationstemperatur og kan bruges i lang tid ved 150 C. Efter forstærkning af glasfiber er den termiske deformationstemperatur på PA66 over 250 C. 4. Fremragende elektrisk isoleringsydelse. Nylon har stor volumenmodstand og høj nedbrudspænding. Det er et fremragende elektrisk og elektrisk isoleringsmateriale. 5. Fremragende vejrbestandighed. 6. Vandoptagelse. Nylon har høj vandabsorption, og mættet vand kan nå mere end 3%. Med udviklingen af petrokemisk industri og andre industrier giver den anden anvendelse, som i en vis grad påvirker dele af dimensionstabilitet, rige og billige råvarer og et bredt marked for udvikling af nylon engineering plast. Nylon bruges hovedsageligt inden for bilindustrien, elektrisk og elektronisk industri, transportindustri, maskinindustri, industri og tråd- og kabelkommunikationsindustri, film og daglige fornødenheder. Den nylon, der bruges i bilindustrien, tegner sig for cirka en tredjedel af det samlede nylonforbrug. Brug hovedsageligt nylonvokstæthed og overlegen omfattende ydeevne til at imødekomme kravene til biler i let vægt og energibesparelse. Især med sin gode mekaniske styrke, slidstyrke, olieresistens og selvsmørende egenskaber, kan det bruges til at fremstille forskellige lejer, gear, remskiver, olierørledninger, olieopbevaringsanordninger, olieresistente pakninger, beskyttelsesdæksel, understøtteramme, hjul dæksel, føringsplade, ventilator, luftfilterskal, radiatorvandkammer, bremserør, motordæksel og dørhåndtag. Hænder osv.

Produktvisning

pa6 gf60 product show

Tilpasset farve

pa6 gf60 color

Virksomhedsoplysninger

pa6 gf60 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 gf60

pa6 gf60 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 gf60 Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 gf60 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 gf60 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 gf60 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 gf60 glasfiber 60% modificeret nylon 6 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 gf60 glasfiber 60% modificeret nylon 6, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like