Pa6 Nylon 6 Harpiks Fyldt 30% Glasfiber

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 plastpille
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

PA6

pa6 Beskrivelse

Da glasfiber er orienteret i strømningsretningen, bliver mekaniske egenskaber og krympehastighed forbedret i orienteringsretningen, hvilket resulterer i deformation og spredning af produktet. Derfor skal, når pa6 er udformet, portens position og form være rimelig, og den kan forbedres. af, produktet tages ud og anbringes i varmt vand for at lade det afkøle langsomt. Derudover tilsættes større andel af glasfiber, større slid på iz komponenter af, fortrinsvis os en bimetallisk skrue og tønde. • Flammehæmmende pa6 På grund af tilsætning af brandhæmmende midler kan de fleste flammehæmmere let nedbrydes ved syrer, sure stoffer og ætsende for metaller. refore, pa6 komponenter (skrue, gummihoved, lim) Rs, gummi pakninger, flanger etc.) pa6 skal være hårdt forkromet. I forhold til at prøve at kontrollere tønde ikke være for, og hastigheden bør ikke være for hurtig for at undgå misfarvning og mekaniske egenskaber nedbrydning forårsaget af nedbrydning af gummi. • Transrent har god trækstyrke, styrke imod styrken, stivhed, slidstyrke, kemisk modstand, overfladehårdhed mv. Lysgennemstrømning svarer til optisk glas, er 300 - 315 ℃, form Når også tønde er af smelte er også , hvilket kan forårsage misfarvning af produktet på grund af nedbrydning. Hvis der er for lavt, kan varigheden af produktet blive påvirket af dårlig ization. pa6 skal være så lav som muligt, og vil reducere produktets varighed på grund af krystallisation. • Brug pa6 Tilsæt UV-pa6orb additiver såsom carbon black til. se selvsmørende egenskaber og slid på metal er stærkt forbedret. formularen vil påvirke blank og wear rts. Derfor er det nødvendigt at bruge en kombination af en skrue, en tønde, et gummihoved, et forklæde og en gummipakning med foderevne og slidstyrke.


pa6 show

pa6

pa6 egenskaber

pa6 plastic pellet.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 nylon 6 harpiks fyldt 30% glasfiber fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 nylon 6 harpiks fyldt 30% glasfiber, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like