Pa6 Pellet Engineering Plastik Glasfiber Fyldt Nylon

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 pellet
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 pellet

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 pellet Beskrivelse

pa6 pellet Polymerisering Produktionsteknologi Dette papir beskriver den fremmede PA6-polymerisationsproduktionsproces og udstyr, introducerer flere fælles polymerisationsmetoder og egenskaber og sammenligner dem. German Zimmer firma, Kart Fischer selskab, Schweiz Inventa selskab, Italien Noy selskab, Tyskland Aqufil selskab og anden proces teknologi design er rimelig, den producerede produkt er af god kvalitet, ensartet molekylvægt distribution. Dens udstyr har en statisk mixer eller ensretter, der i vid udstrækning anvendes i polymeriseringsrøret. Ekstraktionstårnet vedtager en slidsstruktur, tørretårnet tørres med varmt nitrogen, polymerisationsprocessen styres af et DCS-distributionssystem, og produktionsprocessen er kontinuerlig kontinuerlig. Nøgleord: PA6 polymerisering avanceret teknologi sammenligning pa6 pellet

I 1938 opfandt P Schlack of Germany teknologien til polymerisering af lactam til fremstilling af polycaprolactam (PA6) og fremstilling af fibre, og i 1941 blev den sat i industriel produktion pa6 pellet. Hidtil har lactampolymeriseringsprocessen oplevet en lille til stor kapacitet fra batchpolymerisering til kontinuerlig polymerisering i produktionsprocessen i mere end et halvt århundrede pa6 pellet . Udstyrsstrukturen forbedres løbende og perfektioneret, og processteknologien bliver mere fornuftig og moden. Dette papir giver en omfattende introduktion til egenskaberne ved PA6-polymeriseringsprocessen og udstyr designet af flere repræsentative virksomheder i udlandet.

1. PA6-polymeriseringsmetode Med udviklingen af nye teknologier er PA6 produktionsudstyr (herunder udskæring af træ, tørring og genanvendelse) kommet ind i rækken af storskala, kontinuerlig og automatiseret high-tech. Typiske virksomheder til pa6 pellet polymerisation er Germany Zimmer, Kart Fischer, Didier, Aqufil, Swiss Inventa, Noy, Italien og Toray og Ronika, Japan pa6 pellet.

pa6 pelletshow

pa 6 gf 30.jpg

pa6 pellet egenskaber

各种 玻纤 .png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pa6 pellet engineering plastik glasfiber fyldt nylon lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 pellet engineering plastik glasfiber fyldt nylon, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like