Pa6 Plastic Granules Extrusion Grade

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 plastgranulat
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 plastgranuler

pa6 plast granuler Beskrivelse

• Dyse På grund af lav viskositet i smeltet tilstand er fluiditeten god, og nogle rester er uundgåeligt efterladt i tønde. Hvis der anvendes en åben dyse, vil smelten strømme ud af dysen, når den fjernes. Flow fænomen), både affald og normal produktion, er det nødvendigt at bruge selvlåsende dyse, almindeligt anvendt spr nålventil dyse. • Produktproducerbarhed og design • Vægtykkelsen skal være så lille som muligt på grundlag af ensur performance pa6 plast granulater af produktet. tykkere produkt, større krympning og utilstrækkelig styrke, hvilket kan øge forstærkningen. • Produktet har en stor krympehastighed og er nem at dæmpe. udkast vinkel er 40 '-1 ゚ 40'. • Runner og gate runner diameter er -6 3-6 mm og gate diameter er 2/3 - 3/4 vægtykkelse. Men ikke mindre end 0,8 mm. Hvis porten er for lille, vil smelten blive skåret og overophedet for at nedbrydes, hvilket vil påvirke produktets ydeevne. 4) Rmal-extrusionskoefficienten af indsatsnylon er 9-10 gange større end den for stål og 4-5 gange større end den af aluminium. metalindsats forhindrer krympning af nylon og genererer stor stress, hvilket kan forårsage revne. Tykkelse omkring indsats er påkrævet for ikke at være mindre end indsatsmetalets diameter. • udstødningsviskositeten er lille. Under, fylde er hurtig. Hvis PA6 plastgranuler ikke kan udledes i tid, er produktet udsat for bobler, forbrændinger og defekter. pa6 plastgranulat skal have en udluftning eller en udluftningsrille, som er generelt modsat gate. ventilationshullets diameter er Ф1.5-1mm og ventilationsdybden er mindre end 0,03 mm. • 1. Præation af rå s Fordi det er let at absorbere fugt, har det effekt efter fugtabsorption. For eksempel falder plastisk granulat smelteviskositet, og produktoverfladen har bobler og sølvstreger. Desuden reduceres produktets mekaniske egenskaber også betydeligt. Derfor er det nødvendigt at udføre tør behandling før.

pa6 plast granulat show

pa6 plastic granules

pa6 plast granulat egenskaber

plastic raw material pa6 properties挤出高粘度

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pa6 plast granulat ekstrudering klasse fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 plast granulater ekstrudering klasse, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like