Pa6 Plastic Pellet Recycled White Color

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 plastpille
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 plastpellet

pa6 plastpille Beskrivelse

Hvis der anvendes en nedsænket port, skal portens minimale diameter være 0,75 mm. Kemiske og fysiske egenskaber: Kemiske og fysiske egenskaber svarer til dem af 6. Den har imidlertid et lavt smeltepunkt og et bredt procesområde. Det har bedre indvirkning pa6 plastpillerresistens og opløselighedshastighed end 6, men det er også mere hygroskopisk. Da mange af kvalitetskendetegnene for dele er påvirket af hygroskopicitet, skal dette tages i betragtning ved design af produkter med. For at forbedre mekaniske egenskaber er der ofte tilsat forskellige modifikatorer. Glas er mest almindeligt additiv, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for forbedret slagfasthed. For produkter uden tilsætningsstoffer krymper der mellem 1% og 1,5%. Tilsætning af et glasfiberadditiv kan reducere krympningen til 0,3% (men lidt i retning vinkelret på processen). krympning af støbt samling påvirkes hovedsageligt af krystallinitet og hygroskopicitet af pa6 plastpellet. faktisk krympning er også en funktion af delkonstruktion, vægtykkelse og eller procesparametre. Ovenstående tekniske oplysninger leveres af JULIER Technology!

pa6 plastpelletshow

pa6 plastic pellet

pa6 plastpellets egenskaber

pa6 plastic pellet.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pa6 plastpellet recycled hvid farve lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 plast pellet recycled hvid farve, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like