Pa6 plastikpiller Fr V0 granuler

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6-plastikpiller
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 plastpiller

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 plastpellets Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Polyamid pa6 plastpellets tilbyder:

  • Høj slidstyrke

  • Høj termisk stabilitet

  • Meget god styrke og hårdhed

  • Høje mekaniske dæmpningsegenskaber

  • Gode glideegenskaber

  • God kemisk resistens

Pa6-plastiske pelletsforbindelser med lav miljøpåvirkning, primært baseret på regenererede sekundære råmaterialer (PA6 og PA6-6), sorteret og genanvendt fra postindustrielt affald.

JULIER® plastforbindelser fremstilles med råvarer valgt fra produktionsafstande. De sikrer fremragende ydelse og lav miljøpåvirkning. Eco-bæredygtig plast, der er resultatet af synergier fra RadiciGroup

Synergierne mellem de forskellige forretningsområder inden for RadiciGroup har gjort det muligt at udvikle JULIER-serien af postindustrielle pa6 - plastpellets og PA6-6-polymerer fremstillet med råvarer valgt fra produktionsafstande fra RadiciGroup-polymerisations-, spinding- og blandingsanlæg. RadiciGroup Plastics har ligesom forretningsområderne RadiciGroup Chemicals and Fibers altid fokuseret på bæredygtighedsaspekterne af sine produkter, og JULIER-sortimentet, der plejer miljøet, kan gå hånd i hånd med fremstilling af polyamidplastforbindelser.

Miljøvenlige plastforbindelser til sprøjtestøbning og ekstrudering

Hvert JULIER pa6-plastpelletsprodukt har specielle egenskaber, der gør det velegnet til fremstilling af plastkomponenter, der bruges i specifikke industrielle anvendelser fra elektronik til bilindustrien. JULIER pa6-plastpelletsforbindelser egner sig til processer af sådan injektionsstøbning og ekstrudering, to af de fremstillingsmetoder, der anvendes at fremstille pa6-plastpelletsdele til bilindustrien, elektriske og tekniske / industrielle applikationer.

Polyamid-konstruktionspolymerer pa6 plastpellets , PPA og andre specialiserede PA'er til høje temperaturer) til sprøjtestøbning, blæsestøbning og ekstrudering.

JULIER®-mærket består af en bred vifte af termoplastmaterialer af polyamidteknik, der bruges i en lang række automobil-, elektriske / elektronik-, industri- og forbrugsvarer.

Traditionelle og specialiserede polyamider

JULIER® polyamider inkluderer både traditionelle produkter og meget innovative specialiteter, såsom materialer, der er egnede til kontinuerlig drift ved høje temperaturer, kvaliteter, der er specielt designet til metaludskiftning og andre med overlegen modstand mod kemiske stoffer.

JULIER®-familierne af specialteknikplastik har produkter med forbedret varmebestandighed og høje driftstemperaturer (JULIER® HHR og JULIER), fiberforstærkede kvaliteter til metaludskiftning (høj-fluiditet JULIER® RW og JULIER® URV) og langkædede polyamider (PA6-10 JULIER®, delvis fremstillet med vedvarende kildematerialer).

JULIER® produktegenskaber

JULIER® tilbyder et af de største udvalg af polyamider på markedet, der omfatter termoplast baseret på PA'er. JULIER® polyamider fås i forskellige kvaliteter: uforstærket, forstærket med glasfiber- eller mineralfyldstoffer, slag modificeret eller specielt formuleret til specifik brug.


Virksomhedsoplysninger

pa6 plastic pellets Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6-plastikpiller

pa6 plastic pellets Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 plastic pellets Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 plastic pellets Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 plastic pellets Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 plastic pellets Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høje kvalitet pa6 plastikpiller fr v0 granulater fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 plastpiller fra v0-granulater, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like