Pa6 Polyamid + 20% GF Forbedret virkning

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri pa6-polyamid
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 polyamid

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 polyamid Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

JULIER® leverer en portefølje af dokumenterede pa6 polyamid nylonharpiksmaterialer til en række ydelsesbehov, fra stivhed til varmemodstand.

JULIER® pa6 polyamid nylonharpiksprodukter tilbyder fortsat innovation på tværs af industrier lige fra bilindustri til forbrugerelektronik.

Når der er behov for pa6 polyamid nylon, giver JULIER® dig flere måder at svare på. JULIER® PA har været branchens førende i mere end 70 år og fortsætter med at levere nye materialer og teknisk samarbejde over hele verden.

JULIER bringer branchekendskab til kunder og applikationer. Spektret af JULIER® nylonharpikskvaliteter hjælper vores kunder med at vælge de rigtige materialer til hvert projekt. F.eks. Modstår JULIER® PLUS højtydende polyamidharpiks aldring i høje varme motordele til motorkøretøjer. Mens der til applikationer, der kræver stivhed, som f.eks. Håndholdt forbrugerelektronik, er der en anden kvalitet af ZJULIER HTN at vælge.

Varmeresistent plast

JULIER tilbyder en bred vifte af varmebestandig plast til erstatning af metal, keramik og andre polymerer til brug fra bilmotorer til olie- og gasproduktion.

Polyamid PA6 med 20% glasfiberforstærket pa6-polyamid

1. Høj slagfasthed
2. God hjerteudholdenhed
3. Tilsæt 20% glasfiber
4. Godt udseende
pa6 polyamid Specifikationer: Dette produkt har høje mekaniske egenskaber, varmebestandighed, kemisk korrosion, slid og ældningsbestandighed.
Anvendelse: Meget brugt i elektroniske apparater, bil, kemiske maskiner, tekstiludstyr, transport og andre felter. Såsom el-værktøjshuse, stik, kontakter, autolampeskal, motorens kølevifter, lejer beskytter rammen, hjulet, dørhåndtaget osv.
pa6 polyamid Egenskaber:
Forbedret påvirkning
UV-bestandighed
Anvendelser: paraplyen glider spænde


Virksomhedsoplysninger

pa6 polyamid Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6-polyamid

pa6 polyamid Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 polyamid Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 polyamid Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 polyamid Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 polyamid Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 polyamid + 20% gf forbedret påvirkning, der er foretaget i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 polyamid + 20% gf forbedret påvirkning, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like