Pa6 Raw Materials Injection Grade Nylon 6 Polyamidharpiks

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 råmaterialer
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 råmaterialer

pa6 råmaterialer Beskrivelse

Rusland og CIS-landene er hovedsageligt industrigarner med en produktionskapacitet på 390.000 t / a, hvilket stadigvæk udvider omfanget af industriproduktionen. Specielt pa6 råmaterialer brug af højstyrke ledninger. Kinas PA6-industri er stadig i udvikling. Med kontinuerlig konstruktion af store petrokemiske projekter er benzen og toluen rig på ressourcer. I løbet af "niende femårsplan" -periode vil PA6-produktion sikkert have et stort spring. Ifølge PA6 råmaterialers ydeevne og egenskaber ved PA6 foretrækkes det at fremstille skeletmaterialer til ledninger, transportbånd og gummiprodukter. Ud fra perspektivet af fiber applikation kan udvikling af nylon silke siges at være i stigende grad. transport bælte industri, industrielle filter klud, BCF, geotextiler, etc. venter på at blive udviklet; ingeniørplastik har ikke dannet sig i stor skala i Kina, kun hundreder af tonsvis af små enheder, Kinas bilindustriudvikling Hurtigt har udviklingen og anvendelsen af PA6-engineeringplaster været langt bag bilindustriens behov. 4 Konklusion Hver PA6 procesvej og udstyrsstruktur har sine egne egenskaber. Ved introduktion af nyt udstyr anbefales det at foretage en omfattende evaluering af teknisk økonomi og produktbrug. Vælg den bedste løsning baseret på din situation. bedste pa6 råmaterialeproduktionsproces i dag er kontinuerlig hydrolyse pa6 råmaterialer af VK-rør med kontinuerligt genopretningssystem. For at opnå spindingskrav til polymer anvendes en ny type rør, hvilket øges før tryk og pa6 råmaterialer efter dekompression. Denne nye teknologi løser problemet med radial temperaturforskel og hastighedsforskel på polymer i rør, og investeringsomkostninger og driftskostnader reduceres stærkt. omfanget af udenlandsk økonomi er hovedsagelig 82-100t / d. Selvfølgelig er omfanget af økonomien relateret til produkter og produktion. Ifølge Kinas nationale forhold, i betragtning af økonomi og fleksibilitet, er det mere hensigtsmæssigt at anvende 20-40t / d for mellemstore enheder.

pa6 råmaterialer show

pa 6 gf 30.jpg

pa6 råmateriale egenskaber

各种 玻纤 .png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros de høj kvalitet pa6 råmaterialer indsprøjtning grade nylon 6 polyamid harpiks lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 råmaterialer indsprøjtning grade nylon 6 polyamid harpiks, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like