PA6 Genanvendelse Oparbejdede granuler

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 genanvendelsesgranulat
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 genanvendelsesgranulat

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 genanvendelsesgranulat Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Polyamider pa6 genanvendelsesgranuler hører til gruppen af ingeniørplast. geba's polyamid produktportefølje indeholder PA4.6, PA6, PA66, PA11 og PA12. På grund af deres karakteristika og prisydelsesforhold er de mest almindelige anvendte polyamider PA6 og PA66.

Forskelle mellem PA6-og-PA66
Vi bliver ofte spurgt af vores kunder, om det er bedre at bruge PA6 genanvendelsesgranulater eller PA66. Dette følger med spørgsmålet, hvilke forskelle der er mellem de to plastmaterialer.
PA6 pa6 genanvendelsesgranulat og-PA66 er meget ens. Begge plastmaterialer er delvist krystallinske og har den samme base, men med en anden rækkefølge af de enkelte molekyler. Grundlæggende egenskaber, såsom den kemiske resistens, er således identiske. Begge polymerer har gode glide- og dæmpningsegenskaber, god slid- og slagfasthed og er modstandsdygtige over for svage baser, fedt, olier og fedt.
De forskellige arrangementer af molekylerne fører til lette mekaniske fordele for PA66. Derudover absorberer PA66 pa6-granulat mindre fugtighed og er derfor iboende stabil. Fordele ved pa6-genanvendelsesgranulater, især til glasfiberforstærkede kvaliteter, er en bedre overfladefinish, der afhænger af den langsommere smeltestabilisering. Derudover sænker de lavere forarbejdningstemperaturer på pa6 genanvendelsesgranuler energiforbruget, hvilket fører til lavere produktionsomkostninger sammenlignet med-PA66. På grund af den højere fugtighed pa6-genanvendelsesgranuladsorption har PA6-en højere slagfaste end-PA66.
Ved at tilføje glasfibre kan de mekaniske egenskaber forbedres, og driftstemperaturerne kan øges. geba tilbyder polyamider med glasfiberforstærkninger op til 50%. Derudover producerer geba også kraftige, varme- og hydrolysestabiliserede polyamider i alle ønskede farver.
pa6 genanvendelsesgranulat og-PA6.6 granuler anvendes hovedsageligt i bilindustrien, elektronik og elektrisk industri. På grund af deres mekaniske og termiske egenskaber og olie- og fedtbestandighed anvendes polyamiderne til kabinetter til elværktøj, pumpehus, skruer, gear, tanke, fittings, komponenter i motorrummet, brændstofledninger og skærm. I 90% af alle anvendelser kan pa6 genanvendelsesgranulater eller PA66-anvendes.

Virksomhedsoplysninger

pa6 recycling granules Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 genanvendelsesgranulater

pa6 recycling granules Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af pa6 genanvendelsesgranulater

pa6 recycling granules Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 recycling granules Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 recycling granules Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 recycling granules Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 genanvendelse oparbejdede granuler fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 genanvendelse oparbejdede granuler, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide