Pa 6 Harpiks jfr


Høj trækstyrke; Fremragende sejhed og slagfasthed; God selvsmørring og slidstyrke; Gode ​​lave temperaturegenskaber; Selvslukkende.

Produktdetaljer

pa 6 harpiks jf

contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

Vi leverer også gratis prøve, farve-matching og specialfremstillede tjenester.

Express: FedEx, TNT, SF, EMS, speditørselskab osv.

pa 6 harpiks jf

Product Descriptionpa 6 harpiks CF densitet:  1. 26 g / cm 3


cfforstærket nylon er meget forskellig fra glasfiberforstærket nylon.cfer ikke modstandsdygtig overfor forskydning. Ved udformningen af ​​skruekombinationen er det nødvendigt at sikre, at forskydningskraften er passende, så fiberlængden er inden for det krævede størrelsesområde. I smeltezonen er det nødvendigt at sikre, at nylon er smeltet fuldstændigt, og i æltningsområdet reduceres ælteelementerne passende for at sikre, at carbonfiberen har en vis længde for at give en bedre forstærkningseffekt. Ved ekstrudering med dobbelt skruer, på grundlag af at sikre god spredning af carbonfibre i nylonmatrixen, bør det sikres, at carbonfibre har et stort aspektforhold så meget som muligt for at maksimere forstærkning af carbonfibre. pa 6 harpiks jf


cfer et af materialerne med omfattende ydelse, og dets pris er relativt dyre. Anvendelsen af ​​CF-forstærket nylon forbedrer ikke kun mange egenskaber ved nylon, men får også omkostningerne til færdige produkter og vanskeligheden ved forarbejdning øget i overensstemmelse hermed. Derfor har kulfiber en økonomisk tilføjelse i tilfælde af at opfylde betingelserne for brug og designmargen. Gennem eksperimenter blev det konstateret, at der er et semi-kvantitativt forhold mellem mængden af ​​kulstoffiber tilsat og de mekaniske egenskaber af det sammensatte materiale. pa 6 harpiks jf


Forskydningsspændingen for carbonfiberforstærket PA 66 og ren PA 66 stiger med stigningen i forskydningshastighed. Under samme spænding er forskydningshastigheden for cf forstærket PA 66 større end for ren PA 66. Fordi kulhydratfiberforstærket PA 66 er ækvivalent med faste partikler i carbonfiberforstærket PA, har den en strømningsforsinkelseseffekt under en vis forskydningsspænding, så forskydningshastigheden er større end den for ren PA 66. Den tilsyneladende viskositet af ren PA 66 falder med stigningen i forskydningshastighed, hvilket viser en pseudoplastisk karakteristik. Grænsefladeslippet mellem kulfiber og PA 66 molekyler er let at forekomme, så smelteviskositeten er lavere end den for ren PA 66. Når forskydningshastigheden øges, bliver strømningsforsinkelsen for de faste partikler imidlertid åbenlyst, på den anden side partikelstørrelsen afcfbliver mindre på grund af stress, og antallet af partikler øges, hvilket øger den tilsyneladende viskositet. Dette er skadeligt for behandlingen. Så vær opmærksom på dette, når du forbereder digcfforstærket pa.

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER company information


JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS
JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet pa 6 harpiks jf. Fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa 6 harpiks jf. Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like