PA6 V0 brandbeskyttelsesmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri PA6 V0
Fabriks levering

Produktdetaljer

PA6 V0

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PA6 V0 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Generelt bruges nylon PA6 V0 som et konstruktionselement, så overfladehårdheden er relativt lille i industrien, og fordi overfladehårdheden af PA6 V0 ikke er høj i industrien, er det af lille betydning, hvis overfladehårdheden af PA6 V0 skal forbedres.

Hvis PA6 V0 er mekanisk hårdhed, er det mest almindelige middel nu at tilføje glasfibermodifikation, hvilket i høj grad kan forbedre de mekaniske egenskaber ved nylonmaterialer.

Der er mange slags flammehæmmere: MCA, MPP, FB, decabromodiphenylethan, decabromodiphenylether, overtrukket med rød fosfor osv.

I henhold til vores testerfaring påvirker nogle typer flammehæmmere trækstyrken og forlængelsen ved brud på PA6 V0;

Og ikke kun relateret til typen af flammehæmmer, mængden af tilsætning er også en af faktorerne.

Hvis det skal undersøge virkningen af flammehæmmer på bruddet, er det nødvendigt at sammenligne prøven i henhold til typen og den tilsatte mængde. Hvis der kun findes PA6 V0-fraktur, og det antages at være et flammehæmmer, skal det betragtes fra mange aspekter, fordi brudssvigt er relateret til mange faktorer. :

1. Temperaturen i forarbejdning og støbning, egenskaberne for organiske materialer varierer meget ved forskellige temperaturer. Hvis temperaturen er lav, er det mere sandsynligt, at det forarbejdede materiale går i stykker;

2, tilsat flammehæmmer, antioxidanter, stabilisatorer osv., Foreneligheden med matrixmaterialet er god. Hvis kompatibiliteten ikke er god, kan det føre til berigelse og nedbør fra krystalgrænsen;

3. Det er bedst at foretage en mikroskopisk observation for at se mikrostrukturen af materialet for at bestemme, om materialet er tilbøjelig til brud.

I dag, med energimangel og stigende alvorlig miljøforurening, er nye energikøretøjer blevet bilindustriens fremtidige udviklingstendens. Udviklingen af nye energikøretøjer i Kina er af stor betydning for hele bilindustrien og endda for opførelsen af en ny industrialiseringsvej og opførelsen af et ressourcebesparende og miljøvenligt samfund.


Produktvisning

PA6 V0 product show

Tilpasset farve

PA6 V0 color

Virksomhedsoplysninger

PA6 V0 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af PA6 V0

PA6 V0 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

PA6 V0 Certificates JULIER

pakningsstrøm

PA6 V0 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

PA6 V0 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa 6 30 gf Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros det høje kvalitet pa6 v0 brandbeskyttelsesmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 v0 brandbeskyttelsesmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like