Pa6 V0 Uv-stabiliseret Til automatisk justering af håndtaget

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: pa6 v0 uv-stabiliseret Til automatisk justering af håndtaget
Gratis prøve, fremstilling

Produktdetaljer

pa6 v0 uv-stabiliseret Til automatisk justering af håndtaget

57

58

pa6 v0 uv-stabiliseret Til automatisk justering af håndtaget

Meget gennemsigtig, lyseblå baggrund, 1,5MM UL94-V0 anti-UV grad F1

En række forskellige typer nylon, som brugerne kan vælge, for eksempel fiber, ledende, termisk, kemisk resistente materialer.

Dette anti-UV-modificerede pa6-materiale har ikke kun kendetegnene for lav densitet, god kemisk resistens, lav pris og fremragende omfattende ydelse, men har også relativt høj varmemodstand og trækstyrke. Det er det første valg til bilindstilling af stangmaterialer.

Krympningen af PA66 er mellem 1% og 2%. Tilsætningen af glasfiberadditiver kan reducere svindningen til 0,2% ~ 1%. Krympningsforholdet er stort i strømningsretningen og i retningen vinkelret på strømningsretningen. PA66 er resistent over for mange opløsningsmidler, men svag over for syrer og andre kloreringsmidler.
Polyamider i andre felter er blevet brugt i konstruktion, daglige fornødenheder, transport og andre felter på grund af deres fremragende egenskaber. På grund af dets gode mekaniske egenskaber og vejrbestandighed bruges polyamid til fremstilling af stansning af vinduesrammer, dørskiver, gardinskinne. med slidstyrke og selvsmørende egenskaber ved polyamid, kan det også bruges til fremstilling af rulletrappe-gelænder og automatiske dørskinner, løftedele osv.

pa6 v0 uv-stabiliseret Til automatisk justering af håndtaget

24
pa6 v0 uv-stabilized For Auto adjust lever

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 v0 uv-stabiliseret til autojusteringsgreb fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 v0 uv-stabiliseret til autojusteringsgreb, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like