Pa6 Virgin Fire Retardant

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri pa6 jomfru brandhæmmende
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 jomfru

Produkt beskrivelse

I 1938 blev polyamid 66-fibre produceret i en mellemliggende laboratorieskala, og polyamid 6-fibre blev også industrielt fremstillet i 1941. Derefter er også andre typer af polyamidfibre blevet indført. På grund af sine fremragende fysiske egenskaber og tekstilegenskaber har polyamidfibre udviklet sig hurtigt og er blevet først placeret i produktionen af syntetiske fibre. Det er dog blevet rangeret andet for polyester i 1972. På grund af udviklingen af nye fibre og nye sorter og modificeringen af gamle sorter vurderes det, at den absolutte produktion af polyamidfibre fortsat vil stige i fremtiden. Polyamidfibre klassificeres generelt i to brede kategorier. Den ene er opnået ved polykondensation af en diamin og en dibasinsyre, og den anden opnås ved ringåbningspolymerisation af en w-aminosyre eller en lactam. Den 28. januar 1938 blev Paul Schlack (1897-1987) fra Tyskland polymeriseret af caprolactam (CPL) som et råmateriale og opvarmet til 180 ° C eller højere med aminocaproinsyre som katalysator. Realiseringen af dens industrialisering er afhængig af det veludstyrede udstyr af hjælp fra Hubert Fink og Leo af Agfa Wofen.

På grund af den lave pris på caprolactam og nylon chips er støtten til omkostningerne til nylon civilsilke stadig utilstrækkelig. På nuværende tidspunkt er udviklingen i kontinuerlig nedgang i udbuddet af caprolactam og pa6 jomfru chips i ind- og udland blevet tydeligt, og nylonproducenterne har været svage i nedgangen, før nedstrøms tekstilvirksomhedernes indkøb og lagerforbrug ikke er indlysende. Mange fabrikker vil helt stoppe produktionen i løbet af forårsfesten. Forsyningen af nylon er faldet helt og lette den nuværende situation med relativt løst forsyning. Det forventes, at prisen på pa6 jomfru vil være i en smule blød tilstand på kort sigt, men da lagervolumenet falder, falder salgsadfærden, og prisfaldet viser ikke meget.


pa6 jomfru show

pa6 virgin fire retardant.jpg


pa6 virgin egenskaber

pa6 virgin fire retardant.png


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pa6 jomfru brandhæmmende lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 jomfru brandhæmmende, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like