Pa6 Hvide naturlige ufyldte pellets plastmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri pa6 hvid
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa6 hvid

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 hvid Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Verden ændrer sig så hurtigt, har du bemærket, at mange ting, som du troede var umulige, er kommet til os? Epoken med "ovenpå og nedenunder, elektrisk lystelefon" har længe været en historie. Nu har vi en bred vifte af plastprodukter omkring os. Selv cyklerne omkring os udvikler sig til pa6 hvid plast.

Tidligere troede vi, at plast ikke var stærk og holdbar. En gang klassificerede vi plastprodukter til lave genstande. Den lille del af den kontaktmodificerede plast i de sidste ti år opdagede langsomt sporene. Tidligere blev plast råvarer ikke ændret, og den originale produktionsproces var ekstremt bagud. Det var umuligt at kontrollere produktionsfaktorerne nøjagtigt, og det var endnu mindre i stand til at tilføje forskellige reagenser for at forbedre ydelsen, og der var ikke mange penge til at importere udenlandske råvarer. Kun ressourcefattige plastmaterialer findes derhjemme.

Nylonstroppen (pa6 hvid) er altid hård og ikke blød nok. Hvad sker der? Hvis du vælger pa6 hvide råvarer direkte injektion plast pa6 hvid slips, er det færdige produkt ikke blevet vådbehandling, vil dit pa6 hvide slips være relativt hårdt.

På denne måde kan du koge eller tilberede dit færdige produkt, så det bliver blødt, eller det bliver blødt, når det er permanent placeret til at absorbere vand. Hvis der er en anmodning om modstand mod lav temperatur, anbefales ovenstående metode ikke, så du skal vælge et hvidt pa6-materiale med bedre fleksibilitet og modstand mod lav temperatur, og du kan kontakte mig, hvis du har brug for det.

Det har lidt forhold til bagning og sprøjtestøbning af råvarer.

Det kan simulere brugerens brugsmiljø, så produktet absorberer vand og derefter udfører mekanisk ydelsestest. På dette tidspunkt betyder at bestå testen, at der ikke er noget problem med at nå brugerens hænder. Eftersom produkterne produceres uden fugt, er den naturlige vandabsorptionsproces desuden relativt lang. For at forkorte denne proces er det også nødvendigt for os at justere fugtigheden af produkterne. Når alt kommer til alt er ydelsen mere stabil, når luftfugtigheden er justeret. Det er et nødvendigt skridt, når vi er ivrige efter at levere varerne.


Produktvisning

pa6 white product show

Tilpasset farve

pa6 white color

Virksomhedsoplysninger

pa6 white Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 hvid

pa6 white Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 white Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 white Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 white Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 white Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 hvide naturlige ufyldte pellets plastmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 hvide naturlige ufyldte pellets plastmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like