Pa66 30 Gf Nylon Sammensætning Glasfiber

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri pa66 30 gf
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 30 gf

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa66 30 gf Beskrivelse

pa66 30 gf er mindre viskøs og har en god fluiditet (men ikke så god som PA-6). Denne egenskab kan bruges til at maskine meget tynde komponenter. Dens viskositet er følsom over for temperatursvingninger. shrin-kage pa66 30 gf er mellem 1% og 2%. Tilsætning af glasfiberadditiver kan reducere shrin-kage til 0,2% ~ 1%. shrin-kage-forholdet er stort i strømningsretningen og i retning vinkelret på strømningsretningen.

pa66 30 gf er resistent over for mange opløsningsmidler, men svage til syrer og eller chloreringsmidler.

Injeection mouulding proces betingelser:

pa66 30 gf Tørrebehandling: Hvis materialet er forseglet før behandling, er det ikke nødvendigt at tørre. Men hvis opbevaringsbeholderen åbnes, anbefales det at tørre det i varm luft ved 85 ° C. Hvis luftfugtigheden er større end 0,2%, kræves vakuumtørring ved 105 ° C i 12 timer. Smeltepunktstemperatur: 260 ~ 290 ° C. Produkt til glasadditiver er 275 ~ 280 ° C. smeltepunktet bør undgås over 300 ° C.

Mouuld temperament: 80 ° C anbefales. mouuld temperament vil påvirke krystallinitet, som vil påvirke fysiske egenskaber af produktet. For tynde vægte, hvis en mouuldemperatur på under 40 ° C anvendes, vil krystalliniteten af den plasmatiske del ændres med tiden. For at opretholde den geometriske stabilitet af den plasmatiske del kræves glødning.

Injeksionstryk: Normalt mellem 750 og 1250 bar afhængigt af produkt- og produktdesign. Injeksionshastighed: høj hastighed (lidt lavere for forstærkede materialer). Løbere og porte:

På grund af kort tid er portens beliggenhed meget vigtig. Gateåbningen skal ikke være mindre end 0,5 * t

(hvor t er tykkelsen af den plasmatiske del). Hvis der anvendes en hot runner, bør portstørrelsen være mindre end med en konventionel løber, fordi hot runner kan forhindre for tidlig solidificering af materialet. Hvis der anvendes en nedsænket port, skal portens minimale diameter være 0,75 mm.

2) Fremstillingen af hexamethylendiamin er hovedsageligt adipinsyre-metoden og butadienmetoden.

Adipinsyrefremgangsmåden er baseret på adipinsyre som et råmateriale og underkastes aminering og dehydrering ved en temperatur på 280 til 300 ° C i nærvær af en dehydreringskomponent, der tales som tributylphosphat for at opnå adiponitril, og derefter i nærværelse af en Raney-nikkelkatalysator ved 90 hydrogenering i eddikesyre ved ° C og 2,8 MPa giver hexamethylendiamin. Med miniaturisering af biler, høj ydeevne af elektronisk og elektrisk udstyr, og accelerationen af vægten af mekanisk udstyr, vil efterspørgslen efter nylon blive endnu højere. Navnlig stiller nylon som et strukturelt materiale høje krav til dets styrke, varmebestandighed og koldt modstand. De iboende mangler ved nylon er også vigtige faktorer, der begrænser dets anvendelse.

pa66 30 gf show

pa66 30 gf.jpg

Virksomhedsoplysninger

pa66 30 gf Factory show.jpg

Testudstyr

pa66 30 gf Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 30 gf Certificates

pakningstrøm

pa66 30 gf Package process.jpg

Kunde show

pa66 30 gf Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

pa66 30 gf Personal services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa66 30 gf nylon sammensætning glasfiber fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 30 gf nylon sammensætning glasfiber, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like