Pa66 30% talkum

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa66 30% talkum Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa66 30% talkum

Produkt beskrivelse:

1. Genbrugt pa66 30% talkum

2. Høj mekanisk styrke

3. Flamme modstand

4. Impact resistance

5. Dimensionel stabilitet

6. Lav kæde modstand

7. Passerede ISO, SGS, ROSH certificering Certificates.png

Teknisk datablad:

pa66 gf35.png

Fordele ved pa66 30% talkum:

Mekanisk egenskab, dimensionsstabilitet, varmebestandighed og aldringsbestandighed er tydeligvis forbedret; Træthed modstand er 2,5 gange som det normale polyamid PA66. Forbedring af de tribologiske egenskaber af polyamidet 66 med forskellige fyldstoffer, for eksempel talkum, glasfiber (GF), kombinerede faste smøremidler, såsom grafit og polyethylen med ultrahøj molekylvægt, blev systematisk undersøgt. Resultaterne viste, at GF kunne reducere friktionskoefficienten (COF) og slidhastigheden for ren polyamid 66 mere effektivt end talkum, og det optimale indhold var 15 vægt%. COF og slidhastigheden steg med forøgelsen af belastningen, bortset fra slidhastigheden af kompositmaterialet med 20 og 25 vægt% GF, hvilket faldt med forøgelsen af belastningen.

6.jpg

Ansøgninger om pa66 30% talkum:

Indløbsspredning af motormotor, radiatortankdele, motordæksel, dækdæksel, spændingshjul, køleventilator, jettingmaskine tilbehør, elektronik, forbindelsesterminal, frakobler, lejekasse, elværktøjsdeksel, høj ydelse gear, spole skelet, tekstil tilbehør, sportsartikler og så videre.

Vores firma:

Xiamen Juyixiang Plastic Co, Ltd, som er et handelssted af fabrikken. Vi kan få materiale direkte fra fabrikken. Og vi har produceret og leveret modificeret teknisk plastmateriale i mere end 10 år.

Vores vigtigste materialer er: PA6,66 / PP / ABS / PC / PBT / PPS / POM / PEI / TPU, forstærket med glasfiber / kulfiber / hærder / brandhæmmende / UV stabilisator efter behov.

Vi har ISO9001: 2008, SGS, ROHS certifikat, vores selskabs princip er at overholde høj kvalitet linje. Vi har specialudstyr til inspektion før levering.

Pakkeproces.jpg

Fabriksbillede:

Factory show.jpg

Vores test måder:

Testing equitments.jpg

Vores kunder:

Udstilling show.jpgVelkommen til engros den høje kvalitet pa66 30% talkum lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa66 30% talkum, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like